Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto ce strajkovati..... za nas vozace je ovo bolje. Nemas pojas, pricas na mob i auto ti je relativno tehnicki ne ispravno, i sve to polklopi jedna petica eventualno max cener.
Aaaaah što me trznuste, ja msilio u akciji protiv bandi, utajivača poreza, prekograničnog šverca krađa i ostalog ! Al kad zrelo razmislim nakon nerada policije i zahtjeva da kanton bude hrvatski što reče prije rata nadrealiista Oglo Ćulibrk PARA U BUDŽETU NEMA ! Ove godine je Bakir pomilo OSUĐENOG ministra policije HNK za ŠVERC 20 automobila. ZNA BAKE, da ministar polivje nije krao za sebe , ko ni premijer Bičakćić !! kojeg je od istrage aminovao babo ALija !!
U akciji od srijede a mnagupi u protestnoj šetnji ! Pa u državi gdje će pravna država što reče morebitdabidne prvi premijer RBIH Muhamedbeg Čengić nastupiti OD PONEDELJKQA, protestne šetnje policije će od SRIJEDE ! Napominjem da policija od države u radnim sporovima potražuje 1,3 milijarde u presudama tako da baveći se sobom ko SDA , ebi ga ne stigne više uraditi na dokumentovanju poreskih utaja i prekograničnog šverca pod budnim okom Dragana Čovića !
Eh, da saobraćajna policija pošteno radi svoj posao, mogla bi im plata biti duplo veća, i regres od 3000KM. tako će im biti dok god se blamiraju i iskaču iz žbunja i propusta na Bradini.
Ja protesta i gowana.......
Ja bi ih namjerno pustio da šetaju dok im noge ne otkažu.....