Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pripadnici GSS-a SPASILI kinesku porodicu iz poplavljenog Rajlovca". Žjoooj više klix, k'o da su ih izvukli iz Đibutija '93. Ljudi došli ko zna kako iz ko zna kojih krajeva Kine i ko zna šta se preživjeli dok su došli do BiH i oni ih sad spasili od utapanja.
Pripadnik GSS-a je dao negativnu ocjenu tvom komentaru ""Pripadnici GSS-a SPASILI kinesku porodicu iz poplavljenog..."
..nikako kinez da pobjegne od jangcekjang :-D
你在談論的猴子!
我需要的女孩和性别
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesu li ovo entitetski, majorizirani kinezi
ožšđ
vidi ove krmače Boga ti noge isto stubovi u temelju četverospratnice http://www.market.ba/oglas/haljine/novo-svecane-haljine/836673?utm_source=Klix&utm_medium=Box&utm_campaign=Desni
Od kada me vise ne volis zivim da prezivim od kada me vise ne ljubis kao da ne postojim Moja vilo, sunce premilo gdje si sinoc spavala da l' jos tece voda il' me i ti proda kraj nasega Knezak izvora Heeeeeej, samo da mi je hladne vode sa Romanije usne vrele moje dragane to ne mogu da mi zabrane Hej samo da mi je da se kuci vratim ranije usne vrele moje dragane zar su me i one lagale Cuvas li mi dragu, vilo ti, kad se seher zamagli, da l' joj suze suse vjetrovi dok me ceka na kapiji
To u rodnom kraju drugova kineza nikada nema poplava, pa se pogubili???? A sta je s nasim ljudima?
@ Atomski Top Very funny :) Ne znam sta reci, ja sam Marsovka, pa bih ja onda prvo Marsovce spasavala, a i raju s Jupitera, Saturna.... :) :D
@ Atomski Top Ma ja... Voliš one "Veneruše" ... Svima se uvijek prvo one svide....Cccc.... Ali nema veze, jer nisu ni pola žene kao mi Marsovke.... Ne brini, ja ću sve da javim, teren će da bude spreman.... Ponesite samo ćevapa, a ti ćeš definitvno da promjeniš mišljenje kad upoznaš neke moje sunarodnjakinje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogli su ostati da uzgajaju rižu.
@ ja sam ja ba Ha ha ha ha ha ha ha... Sto me nasmija :) Onda smo po kompetetivnim prednostima u proizvodnji rize bili prvi u Evropi :) ;)
mamu vam jebem...Tihic u bolnici a nesmijemo komentarisat...al kad se kinezi usranu spasavaju smijemo.....cenzura cista !
Bjesomuchna sjecha shuma, evo ga rezultat
...pošto kubik jelovine?
祝贺!
瓦尔特保卫萨拉热窝
Trajekt im poslali radi broja clanova u porodici :D
Ja mislim da su ih 5 sati prevozili :D
Kada je ovakva poplava u Kini to znači oko 180.000 mrtvih, ovi su zahvalni što smo ih spasili.