Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju krenuti od kadrovske službe i Lejle Beganovic koja štima sve konkurse i zapošljava dojučerašnje frizerke i cistacice kao medicinske sestre. Za ugovore na neodređeno su uzimali i po 10.000. Šta su sve radili bože me sacuvaj. Ako vam trebaju detaljni podatci znate kako me kontaktirati.
Jesu nam se sudovi razvaljanili. Jos da docekamo barem jednu PRESUDU
Traže virus...kažu, ubija ljude... :-)
Samo da porucim svima koji zaposljavaju nestrucne i neprofesionalne ljude , pogotovo u bolnice kao medicinsko osoblje,dabogda vama i vasem djetetu takvi koje zaposlite vrsili operacije i lijecili vas!
A sts je sa bivisim direktorom KCUS Farisom Gavrankapetanovicem, mediji su objavljivali da je iza njega ostao visemilionski dug u KCUS?
SDA uključila turbo , pred izbore al džaba , valja ić 😉
Da vam priblizim, Kantonalna bolnica Zenica je pod dirigentskom palicom SDA! Znaci sve cisto i posteno! :)
uhapsen muhamed begagic jer je SDAovac uticao na umiranje Celika
Eno sad ti SDA kriva za Čelik. Čelik je ispao prvenstveno zato što je Fuad Fudo/Tito Kasumović obećao da će Čelik bili najbolji klub u državi Nemoj me tjerati da ti tražim njegove hvalospjeve i obećanja data Čeliku i Robijašima. FUJDO JE KRIVAC ZA ČELIK