Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uključila se FUCZ, sad bi mogli izgubiti ove što su GSS spasili, na putu nazad. Sreća pa se niko ne traži, jer više ga ne bi našli. A napori su naravno, nadljudski, čim su tu pripadnici FUCZ-a. Plata ide, probijajte se i ne objavljujte ništa, plaćeni ste za to...
Akciju pronalazka i spasavanja su izveli pripadnici GSSa, a ovi su dosli na kraju da se slikaju i objavljuju ....po dobrom starom obicaju ...
Zalutali imi granti
Pa poznato je da ponajvise Tariguzija (takozvana Srbija) migrante perfidno, planski i sistematski zadnjih nekoliko godina usmjerava prema nuklearnim elektranama Kozloduj (u Bugarskoj), Paks (u Mađarskoj), te Krsko (u sloveniji) kako bi bile povecane vjerovatnoće izazivanja nuklearnih nesreća, i time forsirani problemi koji bi imali za glavnu posljedicu raspad evropske zajednice, što tariguzija čak ni nekrije.
NAFTA JE SOLIDAN RESURS U RUMUNIJI: Bio bi to golemi ratni plijen za genocidaške intelektualce u sočegradskoj ojebini (Beograd). Eto koji je glavni (ali ne i jedini) razlog pojačanog srbijanskog zveckanja oružjem (vojnici, policajci i banditi) prema Rumuniji zadnjih nekoliko godina.
ISTI BEOGRADSKI RATNI ZLOČINCI PONOVO IZ TARIGUZIJE NAKON DVADESETAK GODINA UBACUJU U BOSNU MNOGO ORUŽJA KOJIM OPREMAJU SVOJE POLICAJCE I BANDITE ZA ISTE GENOCIDNE AKTIVNOSTI: https://www.dw.com/bs/naoru%C5%BEavanje-mup-a-rs-razlog-za-strah/a-42587872
defender je stroj bravo ljudi samo napred
Ovi momci su zaslužili kao i vatrogasci mnogobrojne donacije opreme a ne tamo neki MUPovi i kojekakve institucije!
Bravo
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Sa 46 000 eura u dzepu dolaze u Europsku Uniju lol
Na ARD je bio članak kako hrvati vraćaju izbjeglice pod prisilom i sa oružjem i ako imaju po zakonu pravo da traže azil u državi u koju su ušli. Kršenje ljudskih prava na najvećem nivou. Sad će to pred EU Parlament na raspravu, a i Sud u Straßburgu će to da razmotri. Namastite guzove rvatine.
@DobriKrkan Haha, kad budeš došao kod mene u DE, dat ću ti najveću gizicu da pereš, zaslužio si. A ovi kud su krenuli nek idu, meni ne smetaju. Sve su to ljudi.
@DobriKrkan Što bi? Ja sam u sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo FUCZ, dobro vam onaj lopov od direktora nije na celu spasilaca ....ups pardon....covjek na skijanju pa nema vremena trenutno ...
Šteta što je snijeg, postojala je dobra šansa da upecaju neku PROM-ovku na Plješevici...
I članovi Crvenog križa idu. Valjda je migrantima trebalo poslati članove Crvenog polumjeseca, zna se odakle su migranti. To je neko namjerno uputio Crveni križ da napakosti migrantima.