Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin, to ce nam ogromna sredstva u budzetu obezbijediti, mnogi nisu ni svjesni koliko je novca u pitanju koji nam komsije uzimaju kontrolisuci zracni prostor iznad BiH.
Fino piše u svetim knjigama da ima sedam nebesa. Znači od 2019..g preuzimamo i to posljednje, nadam se da je posljednje, jer ste se napreuzimali posljednjih godina, svake godine nešto preuzmemo.
to ponavljate ima 10 godina...sve radite da do toga ne dodje...sve radite u korist srbije i hrvatske
gdje ti se zuri ima vremena
bit će, bit će.
Dvadeset godina vam Srbija i Hrvatska uzimaju pare ispred nosa jer kontroliraju NAŠ zračni prostor. Pare padaju njima sa NAŠEG neba. Nećete vi to završiti ni do 2029. a ne do 2019. jer se ovi neće tek tako odreći lakih para.
S cim cemo ga kontrolisati? Dronovima?
zar znamo mi to u bih..pa mi ne mozemo kontrolisat ni 2 ovce
Tako ti punca???