Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
XaxAxaXax ovo ni u cirkusu nema
sarajevo grade šta ti izetbegovići rade
Borci došlo je vrijeme da vratite zlatne kašikare Izetbegovićima !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni nije jasno zašto je Sebija toliko protiv ove Almire, i jedna i druga su Sandzaklijke
Ne daj se
ma najbolje bi bilo da podjele funkciju, pa da budu dvojne dekanese prve u historiji faxa... kada moze na ispitu pitanje doci iz uvoda i predgovora... sto ne moze i ovo?
Vlast je slast :) "ne dam stolicu ni pod koju cijenu..boricu se do zadnjeg daha" Almira
Dok se ovo dešava i dok većina komentatora na Klixu sere ko je u pravu studenti na medicini čekaju da im se usvoje izvještaji za diplomske radove, da bi mogli diplomirati. Umjesto da se to forsira kao glavna vijest prave se senzacije od ničega. Valjda je diplomiranje najvažniji događaj u godini na ovom fakultetu........................
@kraftwerk Poenta mog komentara nije ta..
@kraftwerk Prosječni bošnjo im maksimalno otežava borbu. Jer je bošnji bitno da se obrate tome i tome, šta je ovaj rekao, da li je Almira milf, da li je Sebija ovakva... Istovremeno taj isti bošnjo zna odgovore na sva pitanja, a naročito je rječit na Klixu-u. Bezveze je udarati minuse na ono što se ne može dokučiti. Podrška je ključna riječ, ali tor je ipak za bošnju bitnija.
samo bi volio da neko javno kaze da Alijna SDA i ova danas SDA ni jednu slicnost nemaju. Danasnja SDA je udruzena zlocinacka organizacija.
Boli vas tuki sto ni Salkic nema pecat oteo mu debeli milojko😂
Kako ova Kulenovićka nije svjesna da je bična marioneta u rukama sultanije Sebije zvane Seka od roda Izmetbegovića . . . Predaj im ključeve, predaj im sve, nadat se da ni njihovo neće još dugo ... Sve se nešto nadam da je konačno svijest i prosječnog SDA glasača prevazišla nivo amebe ... ! ! !
Nema , zapekla gore pa nepusta tako lahko, isto kao da njeno privatno pa neda
NE DAJ BAGRI SDA-OVSKOJ!!
Kulenovic na aparatima xoxoxox
ma kakva drama....samo ženska posla :)
Nisam ni za jednu od nji -Ali ona realno tesko se brate rastat od ovoga-Almira Džuvo-Hadžović sa primanjima od 4.700 KM
Neka joj kljuceva. Nek makar radi na vratima, ljudi moji. Valja gladna usta hranit
Narod treba uzeti oružje u ruke i otići i pobiti sve ustaše balije a Elenu na prvo drvo objesiti.
@gradjaninsasela formiifrati naoružane trojke i krenuti od vrata do vrata.