Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je Mile upalio svoje da mrze čovjeka koji je došao da radi što treba da radi.
Sta da radi nesreco? Da ti bude guvernanta? Pa zar u 21.veku ljudsko bice moze i dalje da razmislja da njegov narod nije sposoban da izabere vlast za sebe?
@Ivan011 Jesi ti prespavao zadnjih 30 godina i znas li gdje zivis?
Mislim da su prevelika ocekivanja od njega. Tako slicno smo se radovali nakon odlaska Lajcaka pa ovaj jedanaest godina nije qyrcem mrdno i glavni je krivac sto se Dodo ovoliko raspojasao, jer nije na vrijeme reagovao. Tako da treba biti oprezan u ocekivanjima.
Samo neka nametne elektronsko glasanje i ne mora više ništa raditi.
Kod nas se oduvijek očekivalo da neko drugi više radi od nas samih
Naša država je takva da joj treba neko sa strane da udari šakom od sto. Da nema visokog predstavnika ovde bi se brzo počeli gađati go*nima k'o majmuni u kavezu.
Racuna li mu se u platu sto je bio u manastiru Tvrdos🙄
Samo opušteno.
Ne znam na cemu neki temelje optimizam...inzko nije donosio nikakve odluke upravo iz razloga sto nema saglasnosti stranaca i cim je donio jednu jedinu vidi se sta se desilo-to se ne postuje.bakir treba novi plan al je glup...
misliš nema podršku pijanih suda 😂😂😂😂😂😂
pijanih Rusa?😂😂😂😂😂
Ma dzaba mu kad mu ljudi otvoreno kazu da nece prihvatati odluke i sta ce onda?samo kao ikebana, kao dzaferovic da bude fikus ...
Je li nam tetak donio čokoladu sa lješnjacima? xD
Idemo Schmite samo jako, od prve minute evo vec pjene po rsu
Svi su izgledi da dolazis napraviti od BiH novi Kipar jer tako oni u Federaciji sebe vide. RS ce putevima prosperiteta a Federacija bez HB u geto. Vezirima ce to odgovarat a ko pita narod.
Lolo, ne diraj u kvazipolitičarska govna. Udri u pravosuđe jer nema ni jednog kvazipolitičarskog govneta koje se nije uvalilo u korupciju!
Visoki i Eufor kad odu tu je kraj BIH i zato neće nikad otići. Oni već 26 godina održavaju BiH u životu.
Nikad švabo neće shvatiti da se srbi ne mogu podjarmiti, to ako se desi, vjerovatno je kraj svijeta sledeća scena
Zaboravio si gusle sve ti hebem😂😂😂
Čemu se radovati? Ja bih bio najsretniji kad bi nam uredio državu da valja, ali ne može čovjek promijeniti razmišljanje i mentalitet našeg glupog naroda. Nepotizam, korupcija, "haj preko veze"... To su stvari koje niko sem dragog Boga ovdje ne može riješiti.
Her schmidte istjeraj onu smrdljivu baba rogu iz tuzilastva, i naravno zutog trezorasa bakira, Laktasko điikansko krme, i ljigavog krivoustog katoliibana. Skloniti sa politicke scene, narod ce ti spomenik sagraditi.
Hvala k.da se više prestane pisati o preuzimanju
Prvo dokazivanje stečene imovine ovih političara. Molim te Herr Shmidt prvo to.