Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi doktori ste najviše krivi za ovo stanje u zdravstvu. Uzimate lopatom siromašne pacijente, uslovljavate sve i svakoga Netrebate nam takvi lopovi nikako Da Bog da svi otišli u Njemačku pa tamo lijepo živili od svog rada !
hocan neki dasa
A moj dodktore ni ti mi en izgledaš baš najbolje. NAko, ko SDA. Eh kad se sjetim sretnih dana kad ste joj uz Iz zajednicu bili jezgro, a vidi sad, dižete glas protiv svoje partije !
odavno hipokratova zakletva u bosni se zove kovertina zakletva
A bolesne ko j***
Mrtva usta ne govore, toliko o vašoj humanosti. Samo kada vam pogledam vozni park, gdje zimujete od te jadne plate, pravo mi vas žao. Vi ste sramota ove države jer jadnim ljudima uzimate i ono malo, pravi ste lešinari
ne da sebija strajka na kcusu..pa bice zaniljivo sutra.