Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako vas nije sramota voditi ovu zemlju u cjelini govorim svakom onom koji sjeda na stolicu u Skupstini.Jeste li vi svjesni kakav zakon donosite,narod nejma hljeba da jede,a vi trazite nekakve dugove.Gospodo \"Poslanici\" stiidite se cijele Bosne,stidite se svih naroda ne-bitno na vjersku pripadnost,pogusiste ih sa nekim potrazivanjima-odakle da vam daju,jeste li im dali posao pa da bi mogli izmiriti svoja potrzivanja.1997 sam otisao iz Bosne jer nisam mogao gledati vasu djecu kako su zadovoljna svim,i ne zele nista dok su moja zeljela samo jednu cokoladu,a danas jedjece takvekoliko hocete,dok vasa voze skupa auta,i skoluju se u zemljama o kojim druga djeca samo mogu vidjeti na karti.Volim ja Bosnu dusa me boli za njom ali sa takvim gursuzima i pascetu se gadi ziviti na zemlji koju vi gazite.Narode dodzite do sebe dosta nam je vise ovih korumpiranih gadova dignite se na noge i izbacite to naglavacke sa najvece zgrade,a to mozete nema suda koji moze osuditi narod,i rjesimo se gadova.
Bas neka,hocete SDP hebali vas oni,te jama bez dna GRAS,te komunalno te TV pretplata,imali gradanin BIH mogucnost da auto registruje u rs idemo tamo....
A jos samo i Placanje prema vjerskim institucijama treba a drzave , pa komunalne sluzbe imaju sudove pa zasto oni sluze!!!. Trebate jos reci ako hocete da disete morate prvo platit dugove....
otimajte dok mozete.valjda ce se i ovaj narod probuditi i uzeti motike u ruke.niko se ne pita sta je sa firmama koje ne isplacuju place?
sta cemo ako neko nema vozilo a ima dugove za komunalije
A kako ce taj neko izmiriti dug ako zaradjuje uz pomoc automobila kao sto je u 90% slucajeva? I gdje je vise taj zakon o oduzimanju imovine?