Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se zataškava a novinari puše foru.
"Novinari"... pardon, to je ipak klix. """""Novinari""""" sire paniku i dezinformacije. Nije istraga bila ni zapocela, auto se jos pusilo, oni su odlucili da je to neko hodzi namjerno zapalio. Jer sto je narod nalozeniji, vise ce da komentira, njima pare u padze od reklama... CHUNDAJS! AdBlocker i NoScript i nema reklama ni na horizontu. Jest malo doduse ofirno sjesti za tudji racunar. Izgubis se, ne znas gdje da kliknes, sve drugacije izgleda, vristi na tebe...
Dajte molim vas, a kerovi na klixu su lajali džaba? Sra**e!
Zašto ne napišete koji je stvarni razlog,sada kada je policijska istraga otkrila da je jebavao nečiju hanumu u selu, pa mu ljubomorni muž zapalio auto,nije baš sve u Kiseljaku na nacionalnoj osnovi...
ETO VAM! Sad se javno izvinite svim Hrvatima što ste ih blatili zadnjih nekoliko dana!
KAKO ZABOGA! Pa klix vec odlucio da je to pokusaj da zive skuhaju hodzu i djecu mu! Eno i po televiziji se hodza guzla, kuka kako hoce da ga ubiju. Ne moze biti da mu se krsina pred kucom do koje nema ni makadama a kamo li asfalta - samozapalila. Mora to biti zavjera! Ipak je on hodza iz... kako ono bi... Duhri kod Kiseljaka. Duhri. Kod Kiseljaka. Kad kazes "kod Sarajeva" znas da je u pitanju selendra (inace bi se zvalo predgradje Sarajeva) a kamo li "kraj Kiseljaka".
Bosanski pravoslavci nisu ni u ahmicima palili zive bebe!! Sjeme im se zatrlo teroristicko!!
i je li se iko izvinuo zbog ratnohuškačke propagande na hrvate Kiseljaka :(
A sta ovaj poturica radi u Bosni? Njega treba uhapsit i protjerat u Tursku a ne trosit pare na investigaciju. Izdajnik.
Ja hodzama - i ostalim turcima - ne vjerujem ni kad mi donose darove.
imam i ja dobar..automobil
kako znate ako niko nije uhapšen? znači znate već sve al šutite
Aaa... kako da ti kazem... ima velika ko kanta pod haubom, znas? I u nju ucuri bemzin, znas? I zapali se i idje auto, jesskonto? Eh... znase to samo zapalit, znas? Bude vruco, curi nedj bemzin, kiseline se prespoje u kratki, znas? Eh... pase samo odseb zapali i gori. Vidjo ja predkucom mi tako cojk parkiro u po noci vatrogasce zvali vruco auto a procurio bemzin ulje stal. Eh... ti sto to imspektisu, znas, oni to znaju pripoznat i objasmit, znas? I kads samo zapali i kad ko zapali, znas?
@geraldklix Eh, oni to imspektisu, i vidje oma dajto iznutrasnje a ne vanjsko, znas? Daj zagorilo samoseb a danije niko sibcom darno ni onijem bicom potpalijo. Sirazumijo? Daleko je veca sansa da je hodza lijen (da nije ne bi bio hodza) i skrt (vidi pod: hodza) pa mu se ne da odvesti auto na generalku kad mu se upali lampica - a vozi i drnda auto po seoskim drumovima koji nisu ni za volovskih kola. A ko ne da u servis, taj se brzo da u vris. Stara kineska poslovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ste sada nacionalisti iz reda sve tri naroda, Zasto sada ne psujete , proklinjete , kunete... Gdje ste vi krvoloci žedni krvi...
Vjerovatno efendija nekome nije dobro otklanjao dzenazu pa se "ero s onog svijeta" vratio na ovaj i potpalio mu auto radi osvete. Ili mozda nije dao bajramluka djeci zadnji bajram pa mu se svete. Ali eto, sve je dobro dok ne pada mrtva glava.
Nije efendija otklanjao KVAROVE na vrijeme nit je odvezao auto na generalku kad je trebao. Pa je procurilo negdje ulje ili benzin na vruce auto i planulo. Ljudi zaboravljaju da je to sporet na tockovima. Da se u tom lozi vatra. A paranoja i kompleks vise vrijednosti ih grizu za dupe pa si umisljaju da ih neko vreba iz svake konzerve gulasa.
@geraldklix Da se sporet zapalio u voznji onda bi smo mogli pricati o kvarovima. Ali posto je "kvar" planuo u garazi nije iskljuceno ni se neko potrudio efendiji odraditi generalku s malo benzina i s otvorenim plamenom.
A je li? Pa jučer je klix to već u svom članku etiketirao kao da je 100% međunacionalna netrpeljivost razlog. I to bez ikakvih dokaza!! Kao što vidimo istraga tek počela. Ali bitno je nešto sasvim drugo, je li tako klixe?!
Bruka šta ovi komentara izbrisaše!! 😒
samo raspirujete mrznju ccccc,jbt sada ce te kod sudara poceti traziti medjunacinalnu netrpeljivost,sve medije koji to cine treba hapsiti i zabranjivati