{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prikupljanje sredstava za opremanje edukativnog centra

F
9.5.2010. u 15:40
0
0
Prikupljanje sredstava za opremanje edukativnog centra
0
Prikupljanje sredstava za opremanje edukativnog centra
Foto: Arhiv
Nevladina organizacija altruista "SVJETLO“ pokreće kampanju za prikupljanje sredstava za adaptaciju i opremanje Edukativnog centra za socijalno uključivanje "S...“
Prema procjenama potrebno je 12.000 KM da bi prostor prilagodili aktivnostima koje imaju za cilj socijalno uključivanje mladih s umanjenim sposobnostima, saopćeno je iz ove nevladine organizacije.

NVO altruista "SVJETLO" je zahvaljujući razumijevanju vijećnika Općine Stari Grad i načelnika Ibrahima Hadžibajrića za aktivnosti socijalnog uključivanja mladih s umanjenim sposobnostima dobila na korištenje prostor od 59 kvadratnih metara u ulici Logavina br.11. U cilju prilagođavanja potrebama prostor treba adaptirati i opremiti.

Edukativni centar za socijalno uključivanje " S...“ ima za cilj edukaciju i socijalno uključivanje mladih sa i bez umanjenih sposobnosti kroz formalne sadržaje ( edukativne, interaktivne radionice neformalnog obrazovanja, poetske večeri, druženja sa javnim ličnostima, zabave) i neformalne sadržaje (gledanje utakmic, filmova, druženje uz kafu, razmjena informacija, čitanje novina i knjiga).

NVO altruista "SVJETLO“ upućuje poziv za podršku svima koji vjeruju da osobe s umanjenim sposobnostima zaslužuju jednake mogućnosti.

Donacija se može uplatiti na žiro račun NVO altruista "SVJETLO“ 338-900-220-264-0702 /namjena adaptacija i opremanje prostora/ ili ukoliko se želi pružiti uslugu ili uputiti naturalnu donaciju javiti se na telefon 033/711-535 ili e-mail:[email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: