Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR- N/r postovanog, uvazenog gosp. Dr. Incka! Dragi Dr. Incko! Jos jednom iskreno, od srca HVALA za sve sto radite za moju/nasu Drzavu BiH! Postovani prijatelju! Danas, u nasem Biseru od Grada, nasem prelijepom Mostaru, ostavljeni, napaceni i razocarani, mostarci, potpisuju PETICIJU za postavljanje Gradonacelnika, i istu ce poslati Vama!!!!! Cinjenica je, da su, ponovo nacionalne stranke, rijesile daviti svojim glupostima, Narod Mostara! Ovo je ista situacija kao u srpskom entitetu! Zapadna Hercegovina je i u ratu forsirala tzv. Herceg Bosnu kao hrvatski entitet??? I danas, zbog Dragana Covica i HDZ, Mostar nema Gradonacelnika! Molim Vas zaustavite sve sto vodi SEGREGACIJI i UNISTENJU Drzave BiH! Naredite i njima da sutra Odluce i postave gradonacelnika! Naredite im, kad vec ne moze drugacije, da prestanu gusiti svoj Narod i Drzavu u kojoj zive i u kojoj su rodjeni!!!!! Tu poruku im stalno salje dobri covjek, Humanista, Predsjednik, gosp. Stjepan Mesic!
Hahahahahahahahaha....Jopa \'kralju\'....Pravo mi te zao, momak, kako si zatupljen.... Ja prema nacionalistima osjecam samo zaljenje, jer su tako jadni u svom primitivizmu... U svakom slucaju, akcija za svaku pohvalu, pa taman i da ne bude nista od OHR-a, da barem znamo da je jos jedan Visoki beskoristan... A vijecnicima je tek onda drama...Pojesce ih narod!!!
Nema sto da se trazi od visokih predstavnika ili da se ocekuje da nam oni rijesavaju probleme. Jedino rijesenje je ujedinjenje Hrvata, distanciranje od Sarajevskih Hrvata tipa Komsic, obavljanje Herceg Bosne i stvaranje zajednickog nacionalnog vijeca hrvatskih opcina. Ostalo je gubljenje vremena.