Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majku mu zar zbog toga nije brutalno ubijen Caco sa desetak svojih pomagača? Zar nije izginulo desetak momaka kako bi se ti zločini prekinuli, kako bi se stalo u kraj tom zlu? Svaki zločin treba osuditi, svaku žrtvu pronaći, svaku dušu smiriti ali ovo tako smrdi i puno je podmukle četničke propagande na kojoj bi i DObrica Ćosić pozavidio!
Za sitnice se hvataš kad nemaš šta reći, ako si čovjek odgovori na uvodna dva pitanja pa onda možemo razgovarati o jednom "ali".
Šta je poenta, izjednačavanje agresora i žrtve možda? Neće to ići drug, uvijek će tu biti jedno veliko "ali", sve dok kolektivno ne preuzmete krivicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)