Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do narednog djurdjevdana i sljedeceg kupanja dovidjenjaaaaaaaaaaaaaa
saso mange
dobro ovo je njihov proglaseni svetac kojeg oni slave....normalno to je protiv Biblijskog tumacenja da nema idola. Haj neka slave ovaj Paganski praznik i vezu cvorove nah konjima kofol vile su to uradile. To su sve stare Paganske tradicije koje su ostale u Hriscantsvu kao i njiov Olimpiski Bog Zeus ( Isus ) Nemoze i jedno i drugo, al eto neka vam bude inace se osjecate ugrozenim. Ovo muslimani i Jevreji nikad nisu slavili. Vi Srbi nemojte biti u zabludi da i mi ovo slavimo pa da se vi osjecate bolje. Decembar 25 je isto stari paganski praznik a ne rodjenje Isusa. Isus mu nije ni pravo ime niti ga je tako mati zvala.
je. be.m vam ma. t er cigansku
Na kojim si ti tabletama tvoji komentari su toliko zadojeni fašizmom da bi ti i hitler i gebels pozavidjeli
NE,o nekakvom ritualnom kupanju za ovaj dan kod Muslimana Bošnjaka nema govora,ja to vidio nisam,ruku na srce,priznajem da su stariji ljudi palili vatru na jutro tog dana kažu da rastjeraju zmije xD,taj običaj je veoma rijedak,zadnjih godina je mizerna pojava.Dakle kod Bošnjaka Muslimana u principu sasvim običan dan. Onima koji danas nešto slave,SRETAN PRAZNIK.
pa kakve razlike ima izmedju Roma i serva...isti narod samo sto su Romi ostali normalni a servi krvoloci...!!! sretan praznik Romskoj populaciji...!!!
evo ovako...kopiras ovaj link i okines ENTER http://tinyurl.com/6yc8jhr
svim pripadnicima rumunske vjeroispovjesti zelim sretan Djurdjevdan
fotomontaža
@Ebu Hamza... Kako te nije stid tako govoriti?
Hebu li te SRBI HEBU...
Zar se ne treba ponositi kad si mu.sli.man vjernik...klanjas se jednom B.o.g.u , Stvoritelju,mirises , cist i u cistom stanu zivis... i naravno postujes sve ljude oko sebe dobre naravi, bez obzira na naciju, al pazi sve ljude,nisam rekao ci.ga.ne...ci.ga.ni nisu ljudi...to je onaj ma.ga.re.ciji iz.met, onaj sm.rad ovog svijeta...koji se je.b.u izmedju sebe u familiji, kote se...daj im gajbu piva i janjetine a moze i kr.me.tine kad je hriscansko-krscanski praznik...oni slave sve...zavisi gdje su...u srbiji se zovu miki, rule, i tamo su s.r.bi i slave njihove praznike...a u Bosni su mu.sli.mani po imenima (hamdo, zajko,sakib i ta s.ra.nja) ...ma treba vas sve po.pa.liti i vas i vase kOmbije(marke ford)... mozete vi sve da mi psu.jete al ko sto ovaj gore kaze : Klin , klinom...a ci.gan plinom (kontaj cigo ako imas cim)
@ SVI Ovaj praznik slave i u Turskim zemljama kao Hidirellez, dan kad su profeti Hizir i Elyas se sreli na zemlji. Profet Hizir je simbol proljeca, i (vjecnog) zivota. Ovaj praznik se slavi od prije Islama i Krscanstva u centralnoj Aziji, Mesopotamiji, Anadoliji, danasnjem Iranu, pa kasnije i kod nas. Samo Balkanski krscani u Europi slave ovaj praznik. U Bosni su svi prije slavili zajedno praznike, tako da su i muslimani isli na feste. Muslimani za sebno u Bosni nisu slavili Hidirellez (mozda neki jesu, ja se baziram na sto sam ja cula). U Srbiji naprimjer u Sapcu, gdje se svi zajedno druze, i Muslimani, i Pravoslavci i Romi, svi zajedno i slave Jurijevdan. Sretan festival svima koji slave, ne trebamo biti zlonamjerni i omalovazavati druge obicaje i druga vjerovanja.
Jel ima neki Rom da mi ga uturi? http://www.gaymatchmaker.com/viewProfile.do?nickname=danieltoljaga
od vase centralizovane bosne ostace dvije nepovjezane teritorije.. Sarajevo-Zenica i Bihac sa okolinom.. i samo tako nastavite da pobjedjujete sa 100% na 24%... svaka vam cast...
@ebu hamza sere.m ti se u c.efine