Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prijedoru iznajmis bilo kojeg srbina da ti radi za 20-30 KM cijeli dan , pozdravlja te sa merhaba , kad dolazi pita ima li bujruma ..meni bilo mizerno gledati , eto sta ima je njihova RS dala ..u Banja Luci je drugacije al u Prijedoru su jad i cemer
JAD I CEMER SU ONI OD RODJENJA
Kod nas rade Muslimani iz Tuzle i Zavidovića, veće bijede ne gledah.
Srbi samo polako nemoj te srljati govna jeste to bez daljnjeg realno saka jada. Ste sutra da ARBIH krene da sjebe ove entitete bez naravno civilni zrtava jer opet mi nismo cetnicki koljaci civile pusti ali onaj koji puca na tebe ubi ga odmah bez okljevanja.
Kakve su im ovo vjezbe bez balvana ??
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
OLUJA 2 CE BITI VAMA CETAMA PA PRAVAC PASALUKKKKKKK
😂😂😂😂😂 Ma naravno Šemsudine 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li biti spremni da reaguju na ovaj teror http://www.avaz.ba/clanak/262048/grci-prijete-razorit-cemo-jadnu-bosnu-i-hercegovinu
Aloooooooooo! Što plašite vehabije i islamiste!
Demonstracija sile hehehehehe eresovske hinje
Bojim se da je RS polako država
Nije ali Kosovo jeste REPUBLJIK, REPUBLJIK, REPUBLJIK, REPUBLJIK, REPUBLJIK! Genocidna tvorevina polako jaca ali NE zahvaljujuci cetnicima vec upravo zahvaljujuci Kakiru Izmetbovicu i njegovim "gazijama" -CETOBALIJAMA!.
ZAMIRILO SMRADOVIMA HOCE OLUJU 2
Sprem te se spremte cetnici, dobit cete po p***ki nao na Nertevi 43. Samo da se mi rjesimo najveceg medju vama cetnika Kakira Izmetbegovica i Scepe. Oni vam cuvaju straznjicu i pravi za vas Palestinu od Bosne.
utjerivanje straha u kosti i zayebavanje poštenog naroda. nažalost obiće vam se o glavu kad tad jer 100 policija je malo kad ovaj narod krene na vas, a samo nastavite da prosipate nacionalnu retoriku dok ljudi nemaju šta da jedu pa će se i to desiti. a onda ćete od dodika do bakira svi visit po semaforima.
Krente li na RS visićete vi po semaforima a ne Dodik.
Gdje god su nesrbi u strahu, dodick zakuhava. Incko je već zabrinut...
Džaba narod zajebavaju.