Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pizde cetnicke......svaki put se znate hvaliti kada pobijete civile (starce, zene i dijecu)
Dali bi neko bio ljubazan da prevede sa ruskog na bosanski ovo sto pise Zare?? Hvala
čiča žare, eto vi nam mislite dobro .. Ostavi mrtve na miru da ti ne bih poželio dugu starost i tešku bolest
Svi oni koji su planirali, svi oni koji su naređivali, svi oni koji su izvršavali zločine nad svojim komšijama, pa sve do onih koji i danas pravdaju, negiraju ili šutnom podržavaju te zločine treba da znaju da im ovaj put to neće biti zaboravljeno. Odgajat ćemo svoju djecu tako da znaju s kime žive i šta se dešavalo, a njima želim da ih do groba prati prokletstvo i suze majke kojoj je ubijeno 6 sinova na zvjerski način.
ко год организује ове феште мржње, не мисли свом народу добро...
Uprite prstom u počinioce i skinite teret kolektivne krivice sa sebe. Ovo nisu "fešte mržnje", već poziv da se ne zaboravi i ne ponovi.
E moj čiča Žare, mi bismo bili najsretniji da nikad nismo morali obilježavati ove datume i sjećanja na one koji ni krivi ni dužani a samo zato što su bili Bošnjaci i Hrvati pobise komšije Srbi. Prijedor je poslije Srebrenice drugo stratiste Bošnjaka grad u kojem nije bilo ratnih dejstava sa najviše ubijenih civila u BiH. A vi se upitajte jeli moralo tako biti i zašto je tako bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Republika" Genocidna!