Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa upravo zbog takvih je potrebno iskorigovti i grbove gradova po genocidnoj a i tzv zakon o slavama i svetkovinama,idemo dalje :))))
A pogledajte vi turci kakvi su simboli gradova u kojima ste vi vecina??? Polumjeseci su simbol svih naroda BIH ili samo vas turaka???
Kakav ba odvojen popis dijaspore? Oni vise nisu gradjani ove drzave - ne zive ovdje vec deceniju i po. Ne znam kog k. im se ne oduzme i pravo glasa. Hoces da izglasas ove majmune meni zavrat a ti ces mi odtamo govoriti kako je \"tesko u tudjini\"? Bujrum, dodji u Bosnu pa glasaj. Mani se Svedske i Njemacke.
bla, bla, bla.....
He he heee Po prijedlogu zakona nije obavezno a ko bude htio moći će i izjašnjavati se i o naciji,vjeri,jeziku a nemaBoga koji meni može zabraniti da govorim BOSANSKI. Usput da kažem da je podnešena apelacija ustavnom sudu o promjeni obilježja opština u manjem BH entitetu jer odražavaju vjerske simbole samo jednog naroda,mislim da je u pitanju 37 opština a uskoro i apelacija o tzv slavama i svetkovinama koje takođe samo veličaju jedan narod. trebate svatiti da manji BH entitet nije samo vlasništvo jednog naroda,što prije to bolje.
Binasr nasimpu mi se rca.ku evo ti bosanskog jezika i uzivaj u njemu ti ter.ma u pa.kas
Mozes i kao Eskim ... samo sto neces moci pricati \"bosanski\" vec samo jezik Bosnjaka, jer RS ne priznaje postojanje \"bosanskog\" - za hercegovacki nisam siguran
Hoću li se ja moći izjasniti kao Bosanac