Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasicni samar SDA upucen borcima koji su se borili za ovu drzavu. Valjda su dosli tobe pa su skontali ko im je veci dost (prijatelj) oni ili neka druga partija.
@hercegovina77 nemoj tako govoriti nisu svi isti.
@lampA123 jesu, gori od gorega..
Gai gazi gazi SDA/SBB i HDZ.
ponovo SDA kriminal
Jeli to, po najnovijim adetima, SDA bagra dovukla i specijalce u hol Parlamenta FBiH? Klix???
Zamislite da im se pojavilo 50000 ljudi( nije nemoguće uskoro)? Koja bi to frka bila - svi iz vladajuće koalicije bi dali ostavke?!?! Dali bi? Pitam vas: N A R O D E!
Kad si vidio na Balkanu da je neki političar podnio ostavku.Ako je Rumunija na Balkanu e onda je Čaušesku jedini političar koji je podnio neopozivu ostavku.
@Oskarovac - naravno da nebi. Ako su nedemokratska, lažljiva, lopovska vlast - onda ih nedemokratski treba počistiti! Nogom u guzicu ili nogom za vrat. Zavisno od zasluga. Vidiš d nikako ne odgovaraju da se u Izb. zakon ubaci član - VANREDNI IZBORI. Kada ovo vide odmah prestaju da rade na novom zakonu!
Nevjerovatno, uprkos presudi za UZP SDA i drugi poltroni daju ex-vojnicima UZP-a sva prava i naknade kao i onima koji su odbranili drzavu od UZP zlikovaca!!! Zaista nema kraja nesposobnosti i oportunizmu tih SDA idota!
Jel vi mislite da jedinstveno boracko udruzenje i registar boraca sa svim imenima i prezimenima je zahtjev koji mora biti naveden u ovom zakonu ? Onaj ko je branio BIH ne treba da se stidi svog imena i ne treba da ga je stid da bude pod jednim borackim udruzenjem. SDA I HDZ ne zele ! Yasto ? Da bi razni predsjednicci i organizacije krale i uzimale pare iz narodnih budyeta opcina, kantona i drzave ! Samo jedna boracko udruzenja hocemo !
Ha, ha, haaaaaa Ismet Osmanović, smiješan lik i nevjerovatan lažov!
Zanimljivo,nijedna tv ne prenosi zasjedanje.Bilo bi dobro da vidimo,ko je više za državu,a ko je više ruši.Al zato Ftv nabaci nam otpisane,kapelske kresove,sutjesku itd
Opet siri guzove hdzu
NAJ VAŽNIJI ZAKON I NE ZNAJU SE DOGOVORITI. KAKVA JE OVO BLAMAŽA !!!
Nek su, tako i treba balijskim glasacima iz SDA
"bivših branitelja s PTSP-om". jadni AlphaOmega :/
ovo je slicn onom kada Mladic kaze razvucite im pamet...
Nista novo.Ni oko cega se dogovoriti ne znaju