Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@srpcad nisi uredan nikako..
Ma ovako nam i treba kad smo pustili papke da se bave politikom. Juce cuvali krmad a danas obnasaju razne funkcije koje nemaju dodirnih tacaka sa predhodnim zanimanjem, a da o strucnoj spremi ne govorim. Svinjogojstvo. Preduslov za kandidaturu u nekoj politickoj partiji u manjem ENTITETU.
hjade navalite srpcadi sa negativnim f.a.s.i.soidnim i bijednim komentarima dosjtojnih samo vase p.a.s.mine..Hajde @Tambura..hajde@bosancheros(bez obzira sto si c,e,t,nik,lijep si sebi nick izabrao..barem priznajes da si Bosanac a time potvrdjujes postojanje nase zajednicke nacije..bravo b.i.l.m.e.z.u..samo nastavi..hajde srpcadi,malo negativnih komentatra i MINUSA..udri minuse B.A.G.RO!!
4 Miliona x 50 KM = 200 miliona KM, i nemojte zaboraviti neplacene prekrsajne kazne koje se moraju izmiriti da bi se dobila nova licna karta (prosjek po osobi je sigurno 100KM, ja imam vise od 1000 KM, znaci pokrijem 10 osoba po 100 KM). Poenta je da ce se budzet napuniti za vishe od pola milijarde KM. Sreca pa cemo mi obicni gradjani imati velike koristi od toga...
Sada najbolje da nam opet uzmu po 40km za ličnu kartu. Smiješni majmun: http://adf.ly/2idl6
Ne samo da može nego i mora. Sedmicu latinica, sedmicu ćirilica, jedna pismena vježba latinicom, jedna ćirilicom.
A zašto umjesto toga ne piše adresa stanovanja da nam stalno ne traže uvjerenja o prebivalištu????? Zna se gdje se nalazi koje mjesto, a što se tiće pisma može na oba, i ćirilica i latinica jer su oba naša.
Mene jedino zanima koliko će nas to zadovoljstvo koštati?