Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Magazinoviću ako čitaš Hajde jednom o tom famoznom članu 36 po kojem su svi isti ratni zločinci dezerteri (koji su bili tri god u ABIH) ima inicijativa već ohohooo ali promjene NEMA
populista i supljator...
Dusanka,Bradara,Forto,Irma,Boska dizu ruku za! Cmudicka ce se konsternirana zgrazati i biti neutralna a Pedju ce zaboliti stomak pa se nece ni pojaviti na glasanju.
Ovaj je svoju mladost proveo u parlamentima. 5000 km x 20 godina = 1. 200 000 km. Jebeš EU.
Ovo ce biti usvojeno! Politicare se vec brinu za soveje g....!
Ne samo za ratni zločin nego treba totalno ukinuti mogućnost otkupa kazne. Čuj prekršiš zakon i onda otkupiš da ne robijaš. Ne znam odakle to da se uopće polemiše
Nije to ništa, neki i danas vladaju i dobijaju ordene za zločine koji su počinili
Tragicnije je sto je osobama osudjenim za ratne zlocine utvrdjena kazna zatvora u trajanju do hedne godine. Prvo to treba rijesiti.