Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masonnnnnnnnn je to.
Bosnjacka obavjestajna sluzba VEHBIAJ
\"...saopćeno je nakon današnje sjednice Upravnog odbora VKBI-ja.\"
cuj im naziva VEKABIJE
Jos uvijek bolujemo komunjarske bolesti iz proslosti tipa pocasni gradanin, dobitnik kljuca grada... i ostale silne komunjarske gluposti. Pa kad cete vise shvatiti da ovakve nagrade samo izazivaju smijeh kod naprednog zapada koji se cudi kako jedan sistem poput komunizma moze totalno r a z j e b a t i jedan narod...
Pa predlozite druge sto smatrate dasu zasluzni pa da vidimo njihove zasluge. Grad Sarajevo uvijek moze dodjeliti nova priznanja najzasluznijim a Gospodin Chirac je dobijo priznanje i nema smisla sad se vracati unazad . Zavrsena prica idemo dalje predlazite nove zasluzne daim dodjelimo priznanja .
Ne sporim da ima zasluznijih Francuza da dobiju isto priznanje, ali ne treba ni osporavati zasluge gosp. Chiraca ciji je glas bio kljucni da bi se krenulo u konacan obracun sa srpskim fasizmom koji je terorizirao Republiku Bosnu i Hercegovinu i njene gradjane dugi niz godina ne obaziruci se ni na koga u svijetu.
Sigurno da bi trebao da im neko posalje sluzbeni dopis da predloze kandidate, da se ne guraju sami.
@PP Za razliku od mene ili tebe oni mogi da predlazu. Mozda bi neko trebao i da ih obavijesti cime se sve mugu baviti dok tako trose bogu dane.
@AA pa nije ih niko pitao za misljenje valjda. Da jeste, vjerovatno bi predlozili? Ja bih prije dao Zidaneu ili Benzemi nego Chiracu, ali mene ne pita niko.
Mitar Miric bi bio idelan kandidat kakav Chirac!
Kad vec poznaju te osobe kao sto je npr Bernard Levy i sl. sto ih ne predloze.
Pa hajde onda de predlozite. Mi bi rado culi zbog cega je neko zasluzan za grad. Meni ovo vise lici na kafanske rasprave nego na neko vijece intelektualaca. Komentirati bez ikakvih argumenata. Sramota.
neka,valja se ulizat evropi,ko turci smo (poceli).
Dobro, a koga bi vi izabrali? Zar se uvijek mora reagovati zbog pukog reagovanja i prisustva u javnosti a bez ikakvih argumenata i smisla?!