Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enise Beslagicu, nismo mi njihove biblioteke palili i nije se sarajevska Vijecnica sama zapalila
A Križancevo selo ljudi sami pomrli
Enisu , nije nam Iran, Pakistan UAE Maroko il Egipat obnovu donirao!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok je prosječni Sarajlija sanjao Olimpijadu, SSNO JNA je vodio temeljnu studiju 1983-86 "Koliko može JEDAN grad izdržati pod opsadom" koja je obuhvatila sve od izvora vode do robne rezerve. Zaključeno da grad može opstati samo 75 dana. Nakon toga, uslijedio je redovni ciklus vojnih vjezbi "Romanija" (1986-90). Grad je izdržao 1425 dana opsade. I onda kažu? "građanski rat"? "zločin pojedinaca"? "zavađene strane"? a nije još živa stoljetna genocidna doktrina?
Mislim da bi naslov trebao da bude: "Prije 30 godina granatirana je i zapaljena Narodna i univerzitetska biblioteka BiH"
Vjerovatno ce zlocinci kao i za sve ostalo reci da smo je sami zapalili. Laz i zlocin idu pod istu kapu.
Ovo i one priče na YT snajperista kako se hvale kako oni ubijaju Sarajlije humano snajperom bez mučenja bi danas i Orwella ostavilo otvorenih usta. Gledam na TikToku nešto slave i igraju kolo uz pjesme koji će još gradovi biti Srebrenice i Vukovari, Dal' se Ćamila i Samira sjećaju dobrog silovanja. Morbidno i kako može se veseliti uz takve pjesme?
Šta je Dobrica Ćosić rekao za svoj narod.
Grozna naslovna fotografije. Imate valjda bolju (realisticniju) sliku. I vratite vijest na vrh. Vise mi je i Erdogana i Putina pun putin.
Kaže se tzv.vojske pc-a
Jesul izgorili Satanski stihovi?
Šta kaže Bešlagic, medjusobno se ubijali? Granatirali Vijecnicu, granatirali porodiliste, granatirali orijentalni institut…
Opelinsignia Pa ko je onda pobio onolike četnike, ustaše i ruske dobrovoljce? Nije Armija BiH?
pa na tim položajim odakle je gađano su većinom bili s pala, sokoca i kojekakvih vukojebina, šta oni znaju šta je knjiga uopšte a ne nacionalna biblioteka.
Zapalili je oni isti sto sada na mala vrata dolaze po koru hljeba u ovaj grad.
Palili rušili al nisu uzeli pi... četničke mame vam se na ..... sad svoju djecu salju na fax u Sarajevu licemjeri smrdljivi
I najmanju priliku im dajte, ponovo ce isto i gore pokusati.
Bilo ne ponovilo se. Al obnovila se isključivo donacijama. Marke mi nismo dali. Eto koliko i nama znači.
Oni od književnosti znaju samo što je guslama opjevano.
Njegoš, Dučić, Crnjanski, Andrić, Šantić, Pavić, Skerlić, Cvijić, Radičević, Kostić,Lazarević, Rakić, Selimović, Petković-Dis, Kočič, Ćopić, Domanović, Nušić, Matavulj, Ssremac, Kiš....druze do ujutru mogu da ih nabrajam za razliku od vas ciji pisci stanu na list papira! Uzgred ste prisvojili tudji jezik, menjali veru i naciju u zadnjih par stotina godina desetak puta itd itd. Jad i čemer ste u svakom pogledu!