Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječna slava komandante
Ovo je istinski heroj, ane oni chetnički teroristi koji su ubijali nenaoružane ljude, civile, djecu, starce
Ovo je sinonim za rijec HEROJ, a ne kako nazivahu ove sto se godinama kriju u misijim rupama i mijenjaju licni izgoed…..Neka ti je vijecna slava i hvala komandante Avdo i neka te dragi Allah nagradi i podari ti mojesto u dzenetu kakvo je i obecano tebi i tebi slicnima,!!!
Napisi te i da je taj UNPROFOR-a kamp bio kamp Ukrajinske vojske koja je Predala Avdu Palica i ostale cetñiçkim Zlocincima da ga streljaju ! A ti Bosnjo oplakuj Ukrajinu !
Tako je
Kada je dosao na pregovore u pratnji unprofora,cetnici su mu ponudili ili da se on licno preda ili ce pobiti sve civile.Heroji zive vjecno
Da mu se Allah smiluje.
Kakvi smo mi Bosanci gordi, časni i veliki ljudi! Ovi Srbi ko zmije zločinačke bez imalo časti i slave! Ubiti čovjeka koji je došao na pregovore?! Nečasno, gnusno i jadno, a uz to čin slabića!
To su pravi heroji, genocidna pogascina ne znaju ni sta znaci heroj . Oni misle onaj koji kolke djecu nevinu da je heroj ,treba im neko objasnit tacno definiciju.
Da mu dragi Allah podari Džennet firdevs,amin
a jel neko tuzio unprofor ??
nisam znao da je u haremu Alipašine džamije, otići ću maksuz da poručim Fatihu
To je novotarija..
Kad se predavao Kordunski korpus 95 kod Kostajnice zapovjednik Čedo Bulat počeo je vrdati. General Stipetić dao mu je dva sata dodatno za predaju ljudstva i naoružanja ili ide topnički i pješadijski napat do uništenja. Predali se za 15 min i nikom nije dlaka falila. Tako se to radi
Sa genocidasima nema pregovaranja.
Ovo je heroj a ne Naser
Ljudina. Kamo srece da nije otisao na noge im, valjda je jos bilo ljudi za pregovore. Steta. Najbolji odose.
Nikoga Bošnjaci ne vole više kao mrtvog Bošnjaka. Nema troškova, nije na budžetu, ništa ne traži a otvara čitavu poetiku pohvala i divljenja. Živi im borci , isto legende kopaju po kontejnerima, pljuju ih i ponižavaju dok ne skapaju ko Avdo Palić i onda ponovo stanu u red da "oplakuju".
djeneral pampers "herojski" zarobi i ubi HEROJA
I dok mi dajemo imena kojekakvih sumnjivih lica, u Bosni I Hercegovini još nema ulice Avde Palica. Ako ima, molim vas da me ispravite, biće mi drago
Naravno da ima ulica Avde Palica, gdje ti zivis?
Samo ste da se skupe para za kakav sadaka voz i materi i babi u Pakistan imate zastavu IZ svoju i SIKTER pakisni nemocnici bez identiteta u svoju zemlju i masite svojom zastavom.