Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici tunela su heroji, a ne kao neki, što su dobili, najviše priznanje ZLATNOG LJILJANA, a tunel koristil, za šverc komerc.
Zaboravili ste navesti "... i ratni profiteri do transportom svoje robe na ustrb vojske i civila jos uvecaju svoj profit. Ne zaboravimo napomentui da su ti profiteri danas ugledni gradjani i privrednici"
@Cortado MIslis na Mileta Ronihila?
Nije ga trebalo ni kopati, da su otvorili Sarajevo! baš me zanima ko bi ostao?
Pitanje je zasto je Sarajlijama pored aeorodroma koji su Srbi dobrovoljno predali UN, falilo osnovnih zivotnih potrebstina, hrane i vode?
@svjetlonosa zato što su, ti isti Srbi, koji su predali aerodrom, pucali po istom, kada bi neko prelazio preko njega.
Bili su to teški i slavni dani naše borbe za slobodu. Armija RBIH i Vlada u Sarajevu je bila mjera civilizacije u ovom dijelu Balkana.
Cudi me da nije napravljen neki igrani film o ovom tunelu,znam da postoji dokumentarni...Ili nisam dobro upoznat..
Danas ugledni grdjani a tada ratni profiteri koristili tunel u privatne svrhe svercom od koga su milione uzeli
@kill4fun Mislis na MIleta Ronihla?
Radnici u Tunelu dobijali su kutiju cigara dnevno kao platu. Mnogi i danas rade otprilike za kutiju cigara dnevno.
@kemo1ba tad je kutija cigareta mnogo značila! ko je imao cigara, mogao j sve u ta vremena...dobro se sjećam...a tunel je fuj, jer se ddobro zna zašto je prokopan! zašto nismo svi mogli izaći iz pakla kroz tunel???
"Ma to je Branković prokopao i zato Ljiljana dobio a vi možete pričati koliko hoćete" koja ironija braćo moja mila, ljudi kopali a drugi se lovorikama kitili
Sarajevo nije i nikad nece biti Српско Сарајево!