Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoran i Zeljko su na referendumu glasali za multietnicku Boh,za gradjansku drzavu,zato su i ostali u SArajevo,a pogledajmio sta nam danas rade kriminalci iz nacionalnih stranaka. ALija se jos 1993 okrenuo stvaranju Islamske fildzan dzamahirije na 23% Bih.
z*ran i ž*ljko nisu se na vrijeme popeli na brdo :)
Zoran i Zeljko su bili ponosni Bosanci nacionalno,vjerovatno krscani vjedrski,nisu priznavali nikakve plemenske podjele na Srbe,Hrvate i novonastale Bosnjake,samo Bosanci,smradu spitraski. ZApravo sumnjam da si Siptar,ti si neki Cetnik ili Ustasa koji malo provociras ovdje.
zoran i željko su tad imali po 50-60 godina i sumnjam da im je bilo do ratovanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh šta uradi separatizam.
Čuj separatizam, pa normalno da ste vi četalji htjeli tu državu očuvati kad je već bila postala srboslavija
šta uradiše četnici sjeme im se zatralo
i opet genocidaši svoje tešu,Bošnjaci se sami ubijali
Svi smo Njegovi i Njemu se vracamo, rahmet im i pokoj dusi :(