Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na danačnji dan zvanično obučena luđačka košulja...
podijeljena na torove, sto smo zasluzili, to smo i dobili
alija odbio kutlijerov plan 92 po kome cijela BIH bi imala kantonalno uredjenje slicno danasnjoj fbih. hvala mu, jer ovo nase srpsko vodjstvo ocigledno nije shvatalo na sta je pristalo.
A sta ste vi mislili ??? Sa zlocinima, proterivanje laznim optuzivanjem i nekakvim izmisljenim genocidim da napravite drzavu. Pa vidite da to ne moze tako. Bravo za Slobu Crnogorca koji je se izborio za jo jednu Srpsku drzavu.
Haman nam u Daytonu nisu do kraja ucerali, pa se sastali i u Parizu da bude do jaja
Koliko patnje i stradanja do tog jebenog sporazuma i kada smo se svi obradovali i mislili da je gotovo nismo bili svjesni sta nam je taj potpis donio 😨😨😨 rat još traje patnja na svakom koraku puca se na svakom ćošku al hajde makar nema granata....
Dan koji nije donio ništa dobro BiH osim zaustavljanja ratnih sukoba. Svi su danas NEZADOVOLJNI ovim sporazumom jer uzimaju od Dayton-skog sporazuma samo ono što njima odgovara.
Čajdrašu su ostavili u muslimanskoj općini Zenici a napravili su Doboj jug, istok..NEK GORE U PAKLU
Hrvatska Republika Čajdraž! bravo majstore. uvijek si mi bio drag. volio bih te upoznati da ti stisnem ruku.
kome smeta jak čajdraš?
E viđu ih... Ko ih nije imao, ne zna šta je propustio.
...i tako nam ga zacerase za narednih 200 godina!
Drskost je vec i sam pokusaj izjednacavanja gosp. Izetbegovica sa Milosevicem i Tudjmanom: nekog ko je radio da spasi vlastiti narod i drzavu BiH, sa dzelatima koji su neumorno i sistematski radili toj istoj drzavi i tom istom narodu o glavi. Scenario, akteri i uloge slicni i pri raspadu SFR Jugoslavije...
hvala ti alija....
dao sam ti plus,al ludi Klix po KO zna koji put odmah na minus,ja odustajem od ovog sranja da izvines
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pamtim to k'o da je bilo danas...
ipak je to bilo prije 20 godina, a zakoni se mjenjaju. to više nigdje ne vrijedi.
Koja je od ove trojice sa sobom poneo orginal sporazuma na onaj svet.