Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti sto si priznao RS, hvala sto si napravio sultanat u srcu evrope moderne, hvala sto si nam ostavio sultana i nasu dragu sultaniju... hvala za sve, posebno za zlatne kasike i sve ove blagodati koje si itekako isplanirao i ostavio nam u amanet.. pocnite sa dislajkovima ;)
Alija je to rekao, dosao u kimandu na ratiste i svima postrojenima je odrzao monolog i to rekao.. i svi koji su tu bili taj dan a nisu poginuli to znaju i to ce potvrditi!
Nije bio mudar, nije bio za politike, povjerovao šta su mu obećale strane sile,lično mu platili ogromne pare, uveo goloruk narod u rat i pri tom govoreći da neće biti rata, i još ostavio Bakira, da pljačka ono što je ostalo, dakle, možda onako nije bio loš kao čovjek, ali zaluđrn vjerom zaigrao se sa svojim narodom.
Lahko je biti general poslije bitke. Šta bi bilo kad bi bilo. Naivni i glupi su oni koji misle da je Alija doveo do rata dok je na stotine dokaza o spisa da je ovdje Muslimanima prijetio nestanak. Pa ni ime nam nisu dali, ni jezik, bili smo nepriznat narod i sta misliš da bi nas prihvatili Srbi u krnjoj Jugoslaviji. A šta ćemo za još 10 genocida nad Bošnjacima počinjenih od strane Srbičetnika? Je li i za to Alija kriv?
@gooUser1634622683 cuj fasisto hahahha kakav debil, jes procitao ti clanak ikako djumas
Covjek koji je stvorio P.C!
glavni i odgovorni krivac za ovu situaciju u kojoj se nalazimo danas, samo ne znam kako bilo ko bira njegove potomke i istu ideologiju godinama kad ima ovoliko negativnih komentara na njega..
Steta sto nije pozivio da i on ode u Hag kao zlocinac
Alija nam je ponovo vratio nase etnicko opredjeljenje. i nasu armiju po prvi put od husejna gradascevica. do tada smo ratovali za druge narode. Nikad Bosanci nisu zbog vjere htjeli biti turci srbi pa ni hrvati Kao sto su se druga dva narda asimilirala zbog religije postali najveci srbi ili hrvati.
Ako mislis da rata ne bi bilo onda se varas. Odnosno bosne ne bi ni bilo bila bi u sastavu sa srbijom a srbi bi ratovali sa hrvatima fo poslednjeg bosanca. Alija nije napao ni sloveniju hrvatsku pa ni srbiju.
Hvala mu što potpisa genocidnu tvorevinu čime je legitimirao genocid, što je znao da će pasti Srebrenica, što je goloruk narod uvukao u rat, a nama govorio da neće bit rata. Hvala mu na dinastiji koja je zavila u crno ovaj narod
Da je Allah dao davje umro prije rata.
normalno na ovakve objave ide zabrana komentara, ali klix dozvoljava da se pljuje po svemu sto je Bošnjačko. Bitno je da je Mozzart koji ljudima uzima zadnji novac "dobročinitelj"
Zar Von Apple nije bio prvi
Treba doći vidjeti kako se Bošnjaci iseljavaju. Nema države nema egzistencije i ljudi odoše. Osta samo ko nemože otići.
On je bio kod tite u zatvoru. A Sarajevo voli titu.
Je*o te on u prkno i od mene
tito smrdi
Ovakvi komentari su dokaz da je 92 sve ovo trebalo zbrisati sa lica zemlje neka ti je vjecni rahmet Predsjednice
zbrisali ste ti i takvi puno ljud srami se
Ko je god bio ovdje 92-95 zna da nije bilo lako. Alija je bio hrabar čovjek, kao i svi oni koji su se suprostavili velikosrpskoj politici. Pogriješio je jedino što nije dopustio da zauzmemo Banjaluku i veći dio rs-a. Zato je tada i potpisan Dejton jer su srbi shvatili da će izgubiti rat. Mi od Banjaluke nikada ne bismo napravili Srebrenicu.
Podjela na RS i Federaciju je napravljena mnogo prije, znaš rat se vodi tamo na nekim stolovima. Tako da od osvajanja Banja Luke nema ništa, njegova greška nije to što nije dozvolio, nije ga se ni pitalo, njegova greška je što nije dao informaciju opodjeli na entitete. Krili su informacije a kriju i sad.
Meni je drago sto nas Srbi i Hrvati karaju, jer smo razjedinjeni. Braco sa strane samo karajte budale.