Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za predstojece izbore SDA slogan glasi u (ne)jedinstvu je snaga.Sami sa sobom se ne mogu dogovoriti a kamoli da predstavljaju milione gradana!!
Definitivno im je kraj u Oktobru!
@glasnaroda92 tako je od rata naovamo, pa opet raja glasa pihh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da su zajedno predali kad su jedno. Zajedno su nastajali, zajedno se rastajali ali mi smo gladni i nezaposleni bez obzira kako se njihove stranke sada zovu i ko je s kim u talu. Nece me zacuditi ako poslije izbora budu ista koalicija.
ma koalicija 100%
ista su to g..ovna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve su ovo cvike, narode ovi političari su umislili da su holivudske zvijezde. U EU zemljama su političari skroz nebitni niko ih ne zna, na ulici kad ga sretnes nemas pojma da je političar. A kod nas 😂😂😎🤓👌☝🏼🤜🏼🤛🏼🤝 sve sminka, parfemi se kupuju od 100-200 KM, a ja se prskam onim axom od 5 KM, nekad moram i po dva puta otici u bingo nestane 😞😳
Kako to da su svi ovdje protiv SDA stranke, a uvijek SDA ima najveci broj glasova? Za koga vi glasate i za koga cete glasati?
eheheheeeh,....... levati
Kako Šepić može predstavljati kako kaže neke nove promjene ako je u SDA bio 20 godina a sada osnovao svoju stranku. Nisi ti Šepiću niša novo na političkoj sceni i nadam se da ti je ovo kraj političkog djelovanja.
"Naša stvar".
Ovo treba zavjet neki da daju ako udju u koaliciju da ih objesimo ispred CIK-a
Mi idemo u džamiju, novi slogan.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/konakovic-tvrdi-sda-i-sbb-imaju-dogovor-radoncica-favorizuju-za-predsjednistvo/301138
SDA slogan; Zaposlit čemo 300 tisuća radno sposobnih diljem EU jer, samo jaka Dijaspora znaći jaka i stabilna Bosna 😊
Izjava ublehaša Kenjca! Ubjedjeni smo da će SDA ostati najznačajnija i najbrojnija politička stranka i po broju osvojenih mandata i po broju dobijenih glasova. Po tim mandatima i broju osvojenih glasova biti najvažniji politički subjekat u Općini Stari grad i Nuća potok. To očekivanje temeljimo na rezultatima koje smo postigli", rekao je Kenjac.
Jedini nam je spas od totalnog potopa da se na jesen izbori i ne odrźe već da ovog ljeta syebemo sve i pocnemo od nule. Kako, neznam ni sam !? Opet će metodom šuškanja oruźja i raspirivanju mrźnje ista bagra ostati na vlasti i ponovo ulazimo u pakleni krug korupcije i kriminala. Mater im xebem
Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio čovjeka koji je energičniji od Konakovića, klanja li on 5 puta dnevno?
svi osim bivsih sda botova sbb narod i neke oravde nesto sepici genjci itd nadam se da ce lijevi dobiti vise glasova od ovih spinera i sda bivsih operativaca
Viđ poturaka kako šeću.. Iiiiihaaa... Ma sve do Lukavice, a more bit i koji metar dalje.. :)))
hahhaha odlican naslov.. OBRAČUN KOD CIK-a!