Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo aboliciju za djecu koja su popalila radna mjesta na kojima godinama sjede oni koji su uništili njihova radna mjesta u fabrikama gdje bi danas oni trebali raditi i moći zasnivati porodice.
Kao prvo da ista znas jasno bi ti bilo da predsjednistvo nema nista sa tim. Njihov posao je vanjska politika i ne kazem da i taj posao rade kako treba ali ipak nemaju nikakve veze sa protestima, i protesti nisu ni u kom slucaju trebali biti usmjereni prema predsjednistvu. Odgovorni za paljenje trebaju odgovarati za djelo isto kao i politicari za unistavanje privrede BiH.!!!
Nažalost kod nas parlamentarna demokratija ne fukcioniše pa su narodni zastupnici npr. poslušnici stranačkih lidera koji npr. sjede i u predsjedništvu. Kod nas funkcioniše nakaradna feudalistička oligarhija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisam bio za paljenje ali nije mi bilo nimalo zao, ovo sto sad vidimo jeste akcija prepadanja gradjana tako da nam vise nikad ne padne na pamet izaci na proteste. Nasjeli smo, a mediji su pomogli iznoseci mnoge ne istine koje su imale za cilj sataniziranje demonstranata. Cestitam narode, zivit ce te i narednih 20 godina u siromastvu kao robovi nasih politicara.
To je to. Jedino se kod nas demonstranti nazivaju teroristima. Države i ku.rca.
Jebo vam ja svima majku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa neka se sad kaze da su to samo protesti gradjana bili...
Neka ih Fahraon sada vadi iz zatvora.
Ovako se mora i nikako drugacije,ono nam se ne smije ponoviti,a za ono odgovorne treba kazniti.
Neprijatelji ove drzave sjede u foteljama i gledaju dok nam grad gori,to ne smije da se desava.
Palikuce u przun i sve one koji ih podrzavaju a i organizatore takodjer u przun
Fahrini puleni ispastaju a on ce proci nekaznjeno.
Zemlja seljacima grad radnicima. Po Bosne neobrađeno i ne bilo posla...
Kod nas ti je brate moj sve obratno sišli seljaci sa sela 7razreda osnove i hoce platu a da se ne oznoje a raja koja je zavrsila fakultete zbog ti istih seljaka mora ici da obraduje zemlju a pola svoga zivota proveo u školi zalosno
zgradu Vlade FBiH pal pal, ionako je ružna
Heroj Nihad Trnka
Svi koji su palili i unistavali drzavnu imovinu trebaju biti uhapseni!!!! Takodje treba uhapsiti ako postoji neko ko je organizovao grupu!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Nihad_Trnka
Ne daj se druže
Da vlast ima snage u ponedjeljak bi uhapsila sve koji su napravili gubitak u Aluminijumu od 220 miliona KM. Trhulj nažalost kaže da će otpustit višak ljudi iz Elektroprivrede i tako namirit 30 miliona godišnje struje za aluminij. Ko je lud u ovoj državi ?
I na kraju tresla se gora rodio se mis, ovi sto su bili u prvim redovima i palili dobice visegodisnje kazne i bice prebijeni do bola a politicari ostaju i dalje da rade i vladaju kao i do sada. Ovih par ostavki je zamazivanje ociju narodu jer ce na njihova mjesta doci isti ili jos gori jer skupstine su te koje izglasavaju vlade a nisu plenumi.
ekonomija pada,ocekuje se sankcionisanje politicara i stranki koji ovo uradise
Ja sam UŽIVAO gledajući kako te zgradurine gore, i OPET BIH UŽIVAO :-) Zašto? Zato što su te zgrade već decenijama LEGLO KORUPCIJE, KRIMINALA NAJGORE VRSTE, UTAJE POREZA, UHLJEBLJENIH POLITIČKIH POLTRONA I DA NE NABRAJAM DALJE. Zato se nadam da će ovim momcima jednog dana biti dodijeljen orden za građansku hrabrost što su imali MUDA da se suprotstave jednom ovako naopakom sistemu gdje korumpirane pičketine i njihova djeca leže uhljebljena dok ostatak države JECA U PROBLEMIMA.
Mislim da je najbolje rjesenje da se osudi onaj ko je narucio ovo sve, koji je imao cilj, i ko je mislio na ovaj nacin ostvariti cilj!