Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bivsoj drzavi niti sam vidio niti cuo za beskucnika,a sada u ovoj...zalosno
Udruzimo se svi i pomozimo. Covjek je covjek
Covjek je KARINA. radije cu pomoci promrzlom vrapcu.
Zar im to nije posao? Kod nas je sve vijest, od isplate penzija do toga da neko radi ono za šta je nadležan.
nek im otvore skenderiju da mogu tamo prespavati.
Ova Nada iz Banja Luke odmah bi trebala dobiti otkaz jer je prekršila pravilnik o privatnosti pacijenata. Još je samo tel. broj je trebala dati. Inače šta ona zna šta njima odgovara, nije ona doktor pa da daje savjete.
A šta je to Gerontološki Centar? Valjda misle na prihvatni centar. Stvarno kad čitam vijesti sa Balkana, puno nekih pseudo-akademskih izraza, naročito u medicinskom sektoru (ostavština komunia). Hallo 2017 je!
Muhamed ef. Velic u Sarajevu otvorio džamiju za beskućnike da mogu spavat. Grijanje radi i toplo je..
poćeli su djelit i beskučnike po nekim stepenima pa jedne mogu primit a druge nemogu...čemer od države raja, poganluk i čemer. otvorte ba đamije i nađte mijesta da se ti ljudi ogriju i nahrane da saćuvaju živote sve je smrzlo hajvani jedni bezdušni
Zar i Allah vrši Dženocajd nad Bolešnjacima hihihihihihi
E jesi smijesan boze ti sacuvaj
Mene usvojila Angelina Jolie a babi mi u buca potok poslala 10 metara iscjepane bukovine.
U Zenici je davno bila planirana izgradnja KTG elektrane na gas koja bi puno manje zagadjivala okolis, i obezbjedjivala paru za zagrijavanje Zenice. Projekat je dosad trebao biti realiziran da nije blokada iz rudnika, jer ako se izgradi takva elektrana na gas, kome ce onda uhljebi u rudnicima prodavat (ionako nekvalitetan) cumur? Samim time postaju nerentabilni (ako vec nisu), i vecina bi ih ostala bez posla.
Da se to ne bi desilo, u talu sa Elektroprivredom na cijem su koncernu, podmitili su (ionako kriminalnu) Vladu da obustavi sve istrazne radove, ugovore i dozvole vezane za izgradnju KTG, kako bi i u narednom periodu mogli (indirektno) ucjenjivat gradjane enormnim cijenama nekvalitetnog cumura, koji je ionako u nestasici, (i koji se uvozi iz Madjarske) radi toga sto im je proizvodnja ravna nuli.
Ovaj (nekvalitetni) cumur kojeg pored stanovnika Zenice i okolice prodaju Arcellor Mitalu, i Kantonalnoj bolnici, (i to avansno???) predstavlja glavnog zagadjivaca ovog podrucja i uzrocnika teskih plucnih oboljenja. Sve ovo, pa cak i ogromna dugovanja prema PIO i ZZO, njih ne sprecava da i dalje uhljebljavaju podobne i prave viskove najvise u administraciji, jer imaju zastitu Vlade i poganog naroda koji pada na foru "hljeba sa 7 kora"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fala bogu pa da i oni postoje sta bi ovi jadnici na ovim minusima
sta treba da ssazaljevam nekog ko se nije horio