Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem tebe i tvoju t.z. r.sumsku, bez \"drzavljanstva\"! Je..es tu tvorevinu, gdje \"drzavljani\" ne znaju kako se zovu....osim, GENOCIDASI!!!! hahaha
ja sam ko i Pipo paglu i volim ga u pakas :) lupetam gluposti zestoke
\"Drzavljani t.z. r. sumske\",zovu se sumski genocidasi, ili jednostavno GENOCIDI! Bas kao sto se drzavljani Finske zovu finci, Rumunjske rumuni, Bugarske bugari, tako i oni iz t.z. sumske, zovu se SUMLJACI ili GENOCIDASI!:-)))))))))))))))))))))))))
zar nije \'Republičko-srpskanci\' :)?
DANAŠNJA SRBIJICA (NARAVNO, BEZ REPUBLIKE KOSOVA), JE SVE ŠTO IMA BUKVALNO POKRALA I (ILI) PREKOPIRALA. ZASTAVA: CRVENA, PLAVA I BIJELA BOJA SU BUKVALNO PREKOPIRANE SA ZASTAVE RUSIJE I SAMO OKRENUTE NAOPAKO. TOLIKO O ORIGINALNOSTI SRBIJANACA. GRB: ŠTA REĆI ZA GRB, NEGO JOŠ JEDAN 100%-NI PLAGIJAT, TAKOĐER KOPIJA RUSKOG GRBA. BIJEDNO, ZAR NE?! HIMNA: MELODIJA I TEKST SU DJELO SLOVENCA I HRVATA. KAKO JE TO JADNO ZA FAŠISTIČKU SRBIJICU KOJA PROSIPA PRIČU O TAKOZVANOM \"NEBESKOM NARODU\". IME NARODA - \"SRBI\": OVO JE POSEBNA I DUGA PRIČA, PA BIH DA SKRATIM. NAIME, SERVI (SLUGE) JE KORIJEN RIJEČI SRBI (SERVI, SERBLJI, SERBI I NA KRAJU IZMIŠLJENI TAKOZVANI \"SRBI\"). NEKADA RAŠLJANI, A U BIH POKRŠTENI VLASI- STOČARI. I NA KRAJU, \"3 PRSTA\" : JADNO, DA JADNIJE BITI NE MOŽE. \"3 PRSTA\" JE FAŠISTIČKI SIMBOL, I SIMBOL KOJI JE POSEBNO VOLIO ANTE PAVELIĆ. SVE SE MOŽE LAHKO PROVJERITI NA YOUTUBE. UKUCAJTE \"PORIJEKLO TRI PRSTA\".
Pa da, zovu se SRBI. Bosanci i Hercegovci ne postoje. Čitaj Ustav.
Opancaru, BiH drzavljani, zovu se Bosanci i Hercegovci. Nacionalnosti su Bosnjaci, Hrvati, Srbi i ostali. Vjeroispovjest je islamska, katolicka, pravoslavna! A kako se zovu drzavljani cen.titeta Mrske? Znas li reci, seljaku genocidni, osim sto samo ponavljs \"srbi\", kao papagaj?
hahaha.....dobro je, krkanu, polozio si \"drzavni\" ispit! PS posto si laik i levat, pitaj dodu, mozda ti on kaze koje \"drzavljanstvo\" posjeduju t.z. \"drzavljani\" sumske!;-)
ja neznam šta vi šumnjaci iz četniteta,tj.tkz.rs radite na našim portalima.očito vam tata dodo uveo cenzuru na informacije pa hoćete da znate šta ima novo u svijetu,ok.nema problema,uvijek smo pomagali fukaru.malo smo i popustili u ovim državljanstvima zbog mirne bosne,ali to je privremeno ,šumski četnitet uskoro prestaje postojati.
Odgovorio sam ti. Zovu se Srbi. Nacionalnost Srbi. Isto kao što se državljani Hrvatske zovu Hrvati. Nacionalnost Hrvati. Imamo i nacionalne manjine kao što su Bošnjaci, Hrvati, Jevreji, Romi itd. ali sve su to srpski državljani aka Srbi. Svako ko je odlučio da živi u RS je pristao na srpsko školstvo, zakone, običaje itd.
\"Serb\", deB.ilu..... Nisi mi odgovorio kako se zovu drzavljani t.z. r. sumske, a ne koje nacionalnosti zive u istoj!
entitetsko državljanstvo postoji godinama. Pogledajte svoje putovnice pa ćete vidjeti da vam ispod Bosna i Hercegovina piše Federacija BiH ili Republika Srpska. Zaveli nam torove a da većina nije ni znala da ga je ... primila. Sad Izvod iz Knjige državljana piše da ste državljanin određenoga (bl)entiteta pa tek onda države
Kakve veze ima što je dio BiH ? RS ima državljanstvo što znači da je država Ako Sjedinjene Američke Države imaju 50 i kusur država može i BiH imati dvije. A to što se pojedini državljani Republike Srpske ne osjećaju kao pripednici naše države već kao pripadnici nekakve Bosne je njihov psihološki problem..
Vi Srbli imate klinac,kad me vuses za jezik! RS nije drzava nego DIO BiH... A ako je neko Jevrej i zivi na teritoriji RS-a nije Srbin,vjeruj mi...I nikad nece biti! I u Srbiji nije nikad bilo SRPSKO drzavljanstvo nego Srbijansko ( SRBIJANSKI PREDSJEDNIK, SRBIJANSKA VLADA,ITD ) Ali to je vis amatematika za vas SHUMARE...
Državljani Republike Hrvatske - HRVATI Državljani Republike Srpske - SRBI Državljani Republike Srbije - SRBI Mi Srbi imamo dvije države.