Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago nama o ovim zakonima.Kad banke iznevjere nas novac, onda ih mi nagradjujemo za pronevjeru.Banke ce moci raditi sta god htjela. Samo 5% od duhanskih akciza za izdvajanje za zdrastvene ustanove, a duhan i alkohol su ti koji najvise stete nasem zdravlju.
@realnost123 Samo duhan alkohol je u narodu poznat kao medicina 😀
@AXIS naravo ako zelis da obolis na plucima (karcinoma) od cigara, a pamet izgubis od alkohola, meni je svedno.Sirotinja najvise podleze alkoholu, misleci da se samo tako moze izbjeci problemi.Nemati za kruha a imati za cigara je najprimitivniji nacin zivljenja.Zao mi je sto moram biti brutalna, samo sa iskrenoscu se moze nesto postici.Svi problemi u porodici nastaju zbog alkohola i neimastine.