Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko nama sa vasim planovima naebasmo garant...
Prvo saznajte od cega je pravljena vakcina pa onda bacajte pare na tu glupost, a u drzavi siromasnog naroda koliko hoces. A vi narucujete vakcine za obicnu gripu koju imamo svake godine. I upravo je to jedan primjer kako nam drzava zna upraviti s parama. Nikad vi necete u EU.
@AllesAdminsSindDumm e nek prosjecni balkanac zna sta ima u vakcini, kad sakupite svu skolu koje ste zavrsili, opet je i cistacica u pfizeru obrazovanija, al neka vi ste najpametniji, vi sve znate da je vakcina stetna jer ste procitali 3 i po clanka u Auri o tome... mrs!
Prvo morate imati vakcune pa onda vakcinisati.
Morate napravit plan i da nas Klix vakciniše kad nas je istrovao brojkama svaki dan
što bolan niste fikretu dali da nabavi, da dijete zaima šta god
može li da jelku prvu vakcinisete
jedva cekam vise vakcinu da zivot ide dalje
@DragiBola I kad je primiš, sve ostaje isto. Samo si uštrcao nešto bez ikakve garancije da ti neće naškoditi.
Plan je da nema plana.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/osobe-koje-su-imale-koronavirus-zasticene-su-od-nove-zaraze-kao-i-oni-koji-su-vakcinisani/210114007