Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...migrant a krscanin? Kolinda? Mile? Kako oto? Nije islamista? Jaran mu Vedran? Kolinda, nije muslimanski radikal...
@Norm1 jbt kako objasnit kockastim u ercegovini da ima i njihovih medju migrantima...kakooo!!!
Kada sam ovo procitao fakat mr je dirnulo. Vedrane svaka cast. Treba nam vise ovakvih ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ne može to tako braco moj provališ granicu bih i uđeš ilegalno bez ijednog dokumenta i kao želio bi da ostaneš u bih, zamisli da neko od nas provali granicu njemačke i izjavi da bi želio ostati u švabiji jer mu se sviđa, niko ne zna ko si šta si, pakistan je nuklearna sila za razliku od siromašne bih i tamo nema rata, kome ovaj prodaje mhuda pod bubrege
Evo otvorena vam granica.Hajde brrrrzo svi u Hrvatsku
Evo još jednog buduceg dosađivača,taman kad misliš da vise nema ovih svjedoka oni dobiju pojacanje:)
Cisto usputno, imam prijatelja pakistanca tu vani gdje radim. Konstantno me zove u pakistan u posjetu. Pakistanu nista ne fali. Ako ovaj nije nasao posao tamo to znaci da je zaista izuzetno ‘kvalitetan’.
Ove case pricice mi nista ne znace
*vase
Ima ih finih ali dosta plaše raju
Treba se upitati sto bjezi iz zemlje gdje nema rata a nuklearna sila? Sto nije otisao u susjednu zemlju koja ima slicni mentalitet? Sad je jedan doso, sutra su dva... sta ce nam taj belaj? Zasto Marakonci ne idu kod bogati arapa na blizom istoku? Slican jezik, mentalitet i hrana slicna? Zato sto nema sociale kao sto je na zapadu!
Mi smo definitivno naivan narod. Stotine migranata prose po ulicama Sarajeva, narod im daje. Oni za dan isprose trecinu Bosanske plate, sabiraju novac i onda ce ispalit iz Bosne. Pa ce doci novi migranti, narod im davat novac itd Umjesto da ih zaposlimo, jer su svi u najboljim radnim godinama
Upravo je tako. Mi njima dajemo a taj odlazi uz pomoc nasu. Dolazi drugi a mi i dalje sponzori putovanja. Dok mi ovo financiramo docice njih jos puno. Ako zelis da pomognes, daj mu obucu, daj hranu u kampu.
pa neki će ostati u bih
Ma nek se goni u Pakistan, ko ga je zvao ovamo
necemo mi take !! sigurno spijun vatikana a mozda jos gore hrvatski spijun 😂😂😂
Ne zna on još šta se radi po Bosni kad se bolje upozna sa situacijom napustit će on i Vedrana i Bosnu i sve redom
Blago nama kad akademik Adil von Braun želi da ostane u BiH. Brzinom svjetlosti ga ragrutovati u Vladu zajedno sa ostalim naučnicima iz kampa. Baš kao i u operaciji Spajalica 1945.
Krscanin sam Alloooha mi
Nije ovaj Pakistanac budala. Nabasao na Jehovine svjedoke, oni jedva dočekali, Sutra će biti Jehovin svjedok i on i dobit će pomoć njihove Crkve i njemu dobro. Šega mi je da jedva čeka da radi kao socijalni radnik ovdje pored naših brdo nezaposlenih socijalnih radnika. A kad dobije papire, onda će ga procesuirati i vratiti u Pakistan. Članak pun šuplje.
Povraća mi se od ovakvih naručenih tekstova.