Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete od 9god na facebook-u? Mojoj je skoro 10 a nisam nikad pomislila da primirise a kamo li ima svoj profil i gleda fb.... uzasna stvar ali Bgm i ti roditelji dopuste svasta.
To ti misliš..i nije samo Facebook opasnost, ima drugih mreža puno opasnijih
Divna vremena dok su djevojčice igrale gume, a dječaci klikera.
Moju kćerku ne bih do 12. godine pustio na internet, a da ne pričam o društvenim mrežama. A da se mojoj kćeri nešto ovako dogodi, burazeru, pa mislim da bi ti to bilo zadnje.
@ADsa šuti prijatelju da Bog da se nikome ne desilo a veliki je to problem ja sam osjetljiv na svu djecu ja bi pekao te ljude koji pomisle zlo djetetu a kamoli urade
Isti sam, vjeruj. Ne dao Bog nikome.
Čuj sva djeca su na FB,nije istina...treba roditelje kažnjavati,čija djeca se pojave na Facebook
Teško je biti roditelj u današnje doba.
Baš, ja bih u ovoj situaciji bio u mogućnosti samo da bijem ovoga na drugoj strani, pa tek onda postavljati pitanja.
zato se sad taj idijoti od covjeka objavi i oznaci sa slikom imenom i prezimenom da nemoze ni kafe nigde popit bez da mu neko ne je i be mater ili zvizne plesku... pa nek zivi u srahu jer malo ce on lezat
Ako se vec dijetetu mora napraviti fb profil, onda barem zastiti da je ne moze niko dodati u prijatelje nego da samo ona to moze da uradi.. postavke sigurnosti na maximum i zabratniti svima koji nisu na listi prijatelja da se kontaktira taj profil.. to je sve vrlo jednostavno i iziskiva svega par minuta vremena.. nazalost, rijetki razmisljaju o tome da dijete mora da ide i u korak s vremenom jer vrsnjaci idu naprijed. Zato je danas biti roditelj pravi izazov i mora se non-stop balansirati..
nisam čitala cijeli text.mislim da se radi da je neko kapo njen profil.ukrao znači.to se desilo od moje prijateljice sinom.on je tada išao u gymnasium.morali su prijaviti policiji i našli su osobu koja je to radila.našli su više profila koje je zloupotrebljavao.bolesnici. curice padaju u strah i depresiju.
Te "predatore" kako ih moderno zovu-a,oni su stakori i trba se odnositi prema njima kao stetocinama-a,ne bolesnicima..to bi ja po kratkom postupku poslije postenog sudzenja.
Bolesnici