Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije važno što je jedna osoba pisala ove gore komentare ali puno ljudi cijeni rad ove općine koja je po mnogo ćemu najbolja. Naročito pomažu kome god mogu (jest da malo više preferiraju istočnu Bosnu ali nije bitno). Najviše je i zaposlenih iz istočne Bosne. Nekad mi je jedino muka što je ona jadna Bos. Krajina ostavljena i prepuštena samoj sebi.Samo pred izbore se političari kao nadignu obilaziti nebili dobili više glasova. Ipak svaka čast Bečireviću kao najuspješnijem načelniku. I prije a i sada. Damir mu nije ni do koljena.
U našoj općini Novi Grad su napravili ugodno sa korisnim. Atomska skloništa su pretvorili u raznorazna skladišta, podzemne garaže, pijace,poslovne prostore itd... Mogli bi u to jedno sklonište skloniti ove beskučnike da se ne smrzavaju po ulicama. Nadam se da će jednog dana sanirati i zgrade , liftove i fasade u ovoj općini ali ona nije prioritet kao Centar , Stari Grad, i Novo Sarajevo jer tu žive guzonje.
jedna te ista osoba pisala komentare iznad, jel te j... nacelnik :=)
Samo gradite i renovirajte, svaka cast :)
Svaka cast opsinarima sto svaki put me iznenade vise.. Svako svoje obecanje su ispunili, a sve to zahvaljujuci nacelniku... Odlicno...
Svaka čast, samo riječi hvale! Bravo!
Ja do sada nisam nijednu vijest procitala da je u nekoj drugoj opcini nesto uradjeno, a gotovo svakodnevno vidim da Opcina Centar ima odlicne projekte i rjesenja. Svaka cast njihovom nacelniku, nadam se da ce se ostali ugledati na njega :D
CENTAR-definitivno najbolja opština!