Nakon deportacije iz SAD-a
0
Pri kraju istraga protiv Neđe Ikonića
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vas sve isporucit psihijatru , bolesnici koji nista drugo ne znate osim mrzit i klat .
TREBA GA ISPORUČITI BOŠNJAČKOM NARODU (ŽENAMA SREBRENICE) INAČE OD SUDA I KAZNE NIŠTA, ETO GA NAZAD ZA DESETAK GODIMA (KAO I PLAVŠIĆ I OSTALA BAGRA) I SA NAPISANOM KNJIGOM DA JE UNOVČI. MOŽDA SARAJKA MISLI DRUGAČIJE, ALI BESQ...) .
Sarajka , sta se ti javljas droljo islamofasisticka . dedo ti bio koljac u handzar diviziji . I ti nekome da dajes lekcije . Fukaro .
ti si zlocinac droljo jedna bolesna mudzahedinska. vi ste bolesni u mozak kolektivno.
na vjesala s njim!!!!
Nikad normalna komentara, sve je dole psihicki osteceno, jadna vam vasa djeca koju vi odgajate. Treba ih vam oduzeti, jer ce biti osteceni kao i vi sami, kao njihovi roditelji. Zalosno. Neka svako odgovara sta je ucinio, sta se vi zalazete za nekoga ko je zlocine napravio, gledajte sebe i svoju djecu, zar vam ime nesto znaci njegovo i njemu slicnima u zivotu. Mislite na svoju djecu i njihovu buducnost, budale odvratne.
\"Ikonić posjeduje i državljanstvo Republike Srbije.\"???????????????
OVAKVIH KO NEDJO PUNA KANADA I AMERIKA, DANSKA, SVEDSKA I NORVESKA. ETO SVEDJANI ISTO JEDNOG UHAPSILI PRIJE NEKI DAN. KAZU DA JE KLAO I SILOVAO SRBE, A KAD MU JE POSAO POSTAO DOSADAN PRESELIO SE U EVROPSKU UNIJU.
Pustitte covjeka hvatajete one koju su branili bosnu on nije kriv sto su se bosnje opirale posten covjek taman se smiro poceo da fino radi i druzi se sa zrtvama a vi ga uhapsili