Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdržite još samo 30 godina, sredit će bakir tužbu protiv srbije pa ćete saznati i za to gdje su vam mrtvi, samo nemojte u oktobru zaboraviti glasati za bakira, asima, salku, sebiju, glumca, budnju i osmicu...
mene da je neko mucio i da sam izvukao zivu glavu, a da znam ko je ta osoba i gdje zivi, pa dragi Bog mu ne bi pomogao, a ni njegovoj familiji. najveci problem nasih ljudi je sto pravdu prepustaju korumpiranom tuzilastvu i sudstvu.