Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate šta da tražite, ovaj ljigo ni u slikovnici neće biti ministar! Vlahahahahaa
Treba ubiti krmka i baciti u Drinu.
Dosta i vas... sve zrtve i sve neki zahtjevi.. dok nam djeca kao Fahrudin tek nakon 20 godina dobivaju neku pomoc... Gadite mi se ...
Nemojmo zaboraviti Franju Komaricu i Ramiza Salkića ... jesu li živi, ili su i njih ukantali četalji ?
SDA bi i to prihvatila samo da se docepaju vlasti. Najveci heroj Atif Dudakovic optuzen a covjek koji je ubijao po Srebrenici predlozen da bude ministar odbrane BiH. E moj Bosnjo, tako ti i treba kad biras SDA izdajnicku stranku!
hmmm a optuznica/dokaz/sudjenje/preusuda da je ubijao po Srebrenici se nalazi gdje?
halo ba tobejarabi zene i djeca ba jarane! zene i djeca ba ! djes genocidasa stavit za ministra halo d jikane ba ,nemoj meni to gurat.. jes da nije frajer ni optuzivan a kamol dokazan genocidas al ovaj to nema veze jer je vla h i bio je u vlaskoj vojsci sto odma implicira da je nadrogirani srboC etnik sa pancirom ba ,sigurno je ubiJo zeneidjecuBA..mozda nema dokaza ni optuzbi ni sumnji al to je tako,dragi allah zna ba..
on u sarajevo može ili sa lisicama na rukama ili u mrtvačkom kovčegu trećeg načina nema
Koji k urac je ovim Turcima vise,sta vas boli ku rac sta Srbi rade.Covjek je za nas eroj i bio je SRPSKI vojnik i branio je SRPSKE interese i SRPSKI narod,,a vi sta god ima veze sa Srbima odma kme kme zeneidjecaba kme kme zeneidjecaba kme nadrogirani srboCetnici sa pancirima ...mrsssssss stoko fasisticka mi vama ne seremo nikad za ovakve stvari..mrs u ag pa se tamo zalite karli del ponte stoko turska