Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecom fali nam spomen obiljezja po gradu, a prostora imamo takodjer koliko hocete.
@manki Zaista lijep projekat, spomen obiljezje koje ce podsjecati na sve one koji su branili nasu domovinu od zla. Hvala nadleznim u Centru koji imaju razumijevanja za sve one koji vole svoju zemlju i kojima ovo znaci.
Genocidasi i uzpovci nabijaju krst gdje god ima neka uzvisica, zasto je problem kada Bosnjaci oznace svoje?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ovo ce podici zivotni standard obicnog covjeka ( bijednika ) sasvim sigurno
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE OVI STO NAS PLJUJU SAMO NAS JACAJU, SAD CEMO JACE UDARATI, RADOM RADOM I JOS VISE RADOM.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE OVI STO NAS PLJUJU SAMO NAS JACAJU, SAD CEMO JACE UDARATI, RADOM RADOM I JOS VISE RADOM.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE OVI STO NAS PLJUJU SAMO NAS JACAJU, SAD CEMO JACE UDARATI, RADOM RADOM I JOS VISE RADOM.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE OVI STO NAS PLJUJU SAMO NAS JACAJU, SAD CEMO JACE UDARATI.
Žalosno ko sve si daje zapravo da komentariše ovakve stvari. Načelniče, svaka Vam čast! Vaš rad boli i vrijeđa, jer ste im trn u oku, a građani općine Centar istinski cijene i trude to, što će i pokazati u novembru! Ovo je zaista vrijedni svakve hvale
Veliko hvala nacelniku i Opcini Centar kiji drze do ovih stvari i koji cuvaju uspomenu i sjecanje na lik i djelo svih boraca Armije BiH koji su branecu zemlju prolili svoju krv da bi mi danas slobodni hodili...
Kamo srece da je vise ovakvih stvari i ljudi koji ovome pridaju znacaj. Ovo treba biti podsjetnik na sve ono kroz sta je ovaj narod prosao i sjecanje na sve one koji su braneci ovu zemlju dali svoje zivote da bi vi danas pisali tako gnusne komentare.
Jos jedan divan spomenik koji ce simbolisati herojstvo i cuvati uspomenu na lik i djelo nasih boraca,ali i buducim generacijama prenijeti cinjenice o ljudima koji su dali nesebicni i nemjerljivi doprinos u odbrani nase zemlje.
Spomen-obiljezja su vazan dio kulture sjecanja,a istovremeno i odraz postivanja vlastite zemlje i vlastitog identiteta.Svaka cast za ovaj projekat!
Izuzetno mi je drago da ce grad dobiti jedno ovakvo spomen-obiljezje koje ce trajno svjedociti o casnoj i ogromnoj borbi Armije BiH i hvala Opcini koja na ovaj i mnoge druge nacine njeguje tradiciju sjecanja.
Mislim da je ovo odlican projekat i pravi nacin iskazivanja postovanja prema ovim ljudima,a i cuvanje sjecanja na njihov lik i djelo.
Imace ptice gdje da se gnijezde
Pa dobro, od rata su prosle samo skoro 3 decenije, treba to njegovati i dalje. Ko nas je kleo nije dangubio.
Ka dođe Beč u BiH reći će da ovi slaveni dosad pored njihovih starih zgrada ništa nisu novo izgradili osim spomenika.
Lijepi naš simbol LJILJAN,ili kako ga narodski zovu ZAMBAK.Vrlo ljekovito zambakovo ulje.