Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okolo gladac a unura jadac. Uljepšajte centar grada, očistite rijeke, naglancajte srce grada pa tako kada neko dođe neka i ne posumnja da se narod zlopati i sjedi u 4 zida gladan do bola, gladan do te mjere da će se u vrslo skoroj budućnosti morati otvarati posebna mjesta što dalje od grada u koja će se smještati ljudi koji su zbog loše ishrane oboljeli od raznih bolesti tipa TBC i sl.
smrdalji su krivi za sve
U nekim normalnim drzavama bi svi ovi "mangupi" sto uznemiravaju, pljackaju, pucaju, otimaju, dilaju...normalane gradjane grada...bili angazovani da 24 sata dnevno ciste MIljacku, ulice..snijeg (zimi)...opuske sa cesta, ...I time bi besplatno doprinijeli cistoci grada a ujedno se nebi vracali na izvrsenje krivicnih dijela...ali s obzirom na ovu nasu "kino" drzavu...potrosit cemo 10 miliona KM/eura/$ I nista se nece uraditi... :)
po ko zna koji put...