{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu

21.3.2013. u 16:28
18
0
Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu
18
Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu
Na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci održana je prezentacija studentske organizacije AIESEC, na kojoj su banjalučki studenti imali priliku da se upoznaju sa radom ove organizacije i praksama u inostranstvu koje nudi.
"Veoma smo zadovoljni brojem posjetilaca, kojih je na kraju bilo više od 100", izjavila je Ljiljana Šipragić, potpredsjednica za odlazne prakse u Banjoj Luci. "Banjalučki studenti su pokazali veliko interesovanje za naš program, što nas veoma raduje jer su prepoznali naš rad i kvalitet."

AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu, prisutna u 113 država, a njen program praksi je dostupan svim studentima i diplomcima koji su akademsko zvanje s tekli prije manje od dvije godine.

Nudi dvije vrste prakse: razvojne, koje su volonterske uz obezbijeđenu hranu i smještaj, i stručne prakse, kod kojih praktikant prima platu za svoj rad.

"Ovim putem bih još jednom pozvala sve studente da nam se slobodno jave i informišu o svemu što ih zanima. Mogu nas kontaktirati na e-mail [email protected] ili na Facebook stranici AIESEC Banja Luka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: