{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu

21.3.2013. u 16:28
18
0
Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu
18
Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu
Na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci održana je prezentacija studentske organizacije AIESEC, na kojoj su banjalučki studenti imali priliku da se upoznaju sa radom ove organizacije i praksama u inostranstvu koje nudi.
"Veoma smo zadovoljni brojem posjetilaca, kojih je na kraju bilo više od 100", izjavila je Ljiljana Šipragić, potpredsjednica za odlazne prakse u Banjoj Luci. "Banjalučki studenti su pokazali veliko interesovanje za naš program, što nas veoma raduje jer su prepoznali naš rad i kvalitet."

AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu, prisutna u 113 država, a njen program praksi je dostupan svim studentima i diplomcima koji su akademsko zvanje s tekli prije manje od dvije godine.

Nudi dvije vrste prakse: razvojne, koje su volonterske uz obezbijeđenu hranu i smještaj, i stručne prakse, kod kojih praktikant prima platu za svoj rad.

"Ovim putem bih još jednom pozvala sve studente da nam se slobodno jave i informišu o svemu što ih zanima. Mogu nas kontaktirati na e-mail [email protected] ili na Facebook stranici AIESEC Banja Luka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: