Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pudarić odustao od nabavke novog automobila u ovoj godini" jadan covjek jos proba da bude fin i opet belaj...
Dobro je, nije niko ozb. povrijedjen
Pudarić stvarno nema mrlju, nadam se da je sve s njim uredu..
Samo zeleni poput tebe BadrRemy2 mogu tako nesto da pozele protivniku... to najvise govori o tome kakav si ti i kakve ljude pomenuti okupljaju oko sebe.
A kao Tihic i njegovi nisu ucestvovali u tome, hajd suti Boga ti, vidi se kome si pristrasan i nisi realan nimalo, ako vec hejtas na taj nacin, onda nikako ne mozes Tihica i klapu preskociti, jer su oni glavni unistivaci vec 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je njegov Audi ne bi se prevrnuo...
kako hajvani voze dobro da im se ne događaju svaki dan nesreće.
jel se sa privatnim autom prevrnuo ?
obzirom na nacin voznje nasih politicara nista me ne cudi ovo prevrtanje...Sreca niko nije povrijedjen
Napokon neka sretna vijest na ovome klix-u.
Svetozar Pudaric - Lagumdzijina ikebana i prirucni srbin
A ja se taman ponadao da je napokon skiknuo neki politicar,kad on ziv i zdrav,samo limuzina stradala.
Sveto, pusti dusmane sta pricaju. Brzo nam se oporavi!
Patriota poput Pudarica zasluzuje samo rijeci podrske !!!
A sta je to doticni uradio za ovu zemlju?bogati objasni mi.
Primio metak, jel dovoljno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shit happens !
Veliki je ovo borac za gradjansku BiH....Zaista je sama steta sto nemamo vise ovakvih ljudi, a kakva bi tek steta bila da i ovo sto imamo malo da ih izgubimo.
beli se pridrzavo ogranicenja, pa da izbjegne vjevericu na putu, sletio u hendek.. prije tri dana me je jedna takva delegacija pretekla na putu tuzla - orasje, vozio sam oko 70km/h a proletjese pored mene ko da stojim, tako da me apsolutno ne cudi, a bilo bi mi zao da su nekog pokupili u toj suludoj voznji po losim putevima bosanskim.. ovako, sreca pa niko nije ozbiljnije strado, osim budzetskih korisnika, ali to nije nista novo.. kupice se novi audi i jebaji ga..
Potpredsjednik entiteta duži Audi 6. Ludilo - sta onda vozaju predsjednici entiteta, premijeri, drzavno predsjednistvo...k'o da smo Svedska. Ne dao Bog nikome - ali ako se ustanovi da je njegovom greskom, odnosno zbog jurnjave vozaca, onda mu treba zaleti dobro zdravlje a upitati ga za odgovornost zbog unistavanja drzavne imovine (koju su gradjani platili).
@rizla krepo ti dabgd. majmune poluodrasli
Sigurno je vozio propisanom brzinom. Dobro nije ubio koga neduznog, samo je to sreca. Sad ce iz budzeta da uzme 100 000 km pa da kupi novi audi A6, a mozda dobije i naknadu za pretrpljeni strah zbog prevrtanja. Drzave i govana!