Komentari (513)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jesmo bijednici
@shahzudin Problematika JE puno dublja.Vako su srpske majke stajale u redu da posalju sinove u janjicare a bosnjacke vukle konce preko stele da posalju svoje sinove.
@shahzudin cuj Alija...Alija ti dao slobodu a sam si kriv sto se ne boris za bolje sutra i ne izadjes na ulicu jer si pppppiiiicccckkkaaaaa kao svi vi na klixu...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jad i bijeda od drzave...
Zatvorit ce vam granice..osta bakir bez kmetova
Samo da znate da u bosni posla ima.. i da moze da bude.. i moze da se fino zivi.. sve vam ovo drzava bosna koci i neda vam da zivite slobodno
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pozdrav domovini iz Njemacke..
Ovi iz Klixa sire dezinformacije. VAZNO,Njemacka ambasada, 26.05.2017:"VAŽNA OBAVIJEST Datim povodom Njemačka ambasada ukazuje na to da će se i dalje dodjeljivati termini za podnošenje zahtjeva za vizu u skladu sa procedurom koja je opisana na ovoj web stranici. Aus gegebenem Anlass weist die Deutsche Botschaft darauf hin, dass weiterhin Visa-Termine nach dem auf dieser Webseite beschriebenen Verfahren vergeben werden."
svi su spremni sluziti sistemu koji je neko drugi uredio, ne dao Bog da se potrudimo urediti svoju avliju
pokušali su mnogi pa se opekli
NJEMCI PUŠTAJU SAMO NAS BRAĆU HRVATE
JA SA HRVATSKIM PASOŠOM ODE SLJEDEĆU SUBOTU U NJEMACKU,A BOSANSKI SAM ZAPALIO 🐷🐷
jesu te zeljni kao i da si s bosanskim dosao, ciscenje klozeta ti ne gine
Ako si vec u Njemackoj na radnoj dozvoli koju treba produziti samo lijepo u Njemackoj angazovati advokate i vidjet cete kako se u roku par dana rjesava u Sarajevu papirologija.
@SveZaBiH Tesko da ce opcenito svi ovdje u bosni malo doci svjesti, zato uvijek kazem svi u bijeli svijet kad nemas nimalo volje ni zelje da svoju drzavu napravis boljom a isto tako spreman biti stranac u tuđoj državi ZAUVJEK.
@ludi_pera ipak u tudjoj drzavi imas puno vise prava nego u toj takvoj svojoj, koliko znam preko pola radno sposobnog stanovnistva NE MOZE naci nikakav posao u BiH, samim tim ne moze nista drugo da ostvari u zivotu. Ili po tvom misljenju trebamo svi raditi kao konobari do 75 godina i onda shvatiti da smo bili budale?
Ko je bio pametan pobjegao je u Njemacku kad je Titu zabolila noga
Ne znam zašto ljudi čekaju vize uopšte kad se u Njemačku može bez ikakvih problema jednostavno uštetati.
Možeš otići kao turista, a ne da radiš sa BiH papirima
bez radne dozvole
Bakir otvorio 100000 radnih mjesta u Njemačkoj
ovo je drzava balijdzistan,drzava uhljeba i neradnika,bakirovih ahbaba i arapa
@SveZaBiH Ko uvrijedi Bakira, uvrijedio je Bosnu i Islam i Bosnjake? Pa Bakir je najvise uvrijedio i to inteligenciju svog naroda i to cini konstantno
Frau angela molim te otvori jos 6-7 ambasada privremeno dok ne rascistis zahtjeve
DAJTE NAM VIŠE AMBASADA NJEMAČKE!!!
drzava nam je davno otisla u haus vinklo
HELP ne ukidajte nam vize, to je jedini spas za ovaj narod, svjetlo na kraju tunela
Ne kontam sta vam je cudno sto mladi odose? Ova zemlja je dotakla dno, nikada ali bas nikada nece biti bolje. I moja djeca su vani, ne u Njemackoj al bar nisu ovdje.