Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovite Zlatka Lagumdziju, jer jevon stvorio takvu omladinu koja je 2014. u potpunosti unistila SDP a i njega licno. Sad nam Zlatko nudi te svoje kompromitovane omladince za nacelnike opstina. Prestrasno. Doduse i nije, necemo glasati za Zlatkove i kraj price.
Roditelji bi trebali malo vise paznje na viber grupe ...ja sam ostao zaprepascen sta se dopisuju i kako se vrsi "nasilje" nad djecom koja nisu u grupi.
Ipet tu dodju fina djeca, ciji roditelji shvataju smisao festivala a jalija ostane na ulici i opet nasilje prezivljava. Djecu na borilacke vjestine to je spas. Inace ja sam za festival, i ja sam uzivao u festivalu ko klinac