|

Prevaziđite probleme koje ljutnja djece nosi

Prevaziđite probleme koje ljutnja djece nosi
0
S
Sarajevo-x.com
1.12.2010. u 10:06
0
komentara
0

dijeljenja
Ljutnja je osjećaj koji se s vremena na vrijeme javlja kod svakoga pa tako i kod djece. Kako bismo vam pomogli u prevazilaženju problema sa ljutnjom kod djece, i u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" nudimo savjete stručnjaka koji će vam dobro doći, jer osjećaj ljutnje sa sobom nosi i niz drugih emocija kao sto su gnjev, srdžba i bijes.


Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.