|

Kako se suočiti s ljutnjom djeteta

Kako se suočiti s ljutnjom djeteta
0
S
Sarajevo-x.com
22.12.2010. u 09:29
0
komentara
0

dijeljenja
Suočavanje s ljutitim djetetom jedan je od najtežih trenutaka roditeljskog posla. Roditelji trebaju imati na umu kako, kao i u svijetu odraslih, i u dječijem svijetu postoji mnogo situacija i događaja koji ih ljute i uznemiravaju, a njihove ljutite reakcije su normalne. Da bi razumjeli zašto neko dijete reagira burnije od vršnjaka, potrebno je uložiti truda i vremena. O svemu više govorimo u ovom izdanju emisije "Odličan, 5 +".


Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.