Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari Klixa na aparatima
@Ramayana Ako uzmemo današnji hrvatski rječnik u ogromnoj mjeri je izmijenjen u odnosu na onaj stari koji je bio u Jugoslaviji. Hrvati su izmišljanjem nekih novi riječi, uglavnom smiješnih, pokušali što dalje distancirati se od Ex-yu. Niko ne spori da je bosanski, hrvatski, crnogorski i srpski u suštini jedan jezik sa malim izmjenama u odnosu na teritorij gdje se govori.
Neka svako naziva svoj jezik kako hoće, tako je najpoštenije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači aplikacija se ne može instalirati preko browsera, bar je tako kod mene. Može preko telefona. Prvo što se primijeti jest da nema više lahko, mehko, kahva.. SDA-ovci na aparatima ;)
Auu, tebe zapala verzija sa teško, tvrdo i na suho.
ot kadimam ovu, aplikacju cinimise dapuno bolje, znam pisat. stetada nisuprjeto izmislili
koji shit od aplikacije....ne mozes text povecati tako da se uopste ne moze citati
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
Kojeg jezika?
Preuzmite vi! Haha
ubeha pravo pisu kaese haplikacia
big up
koji q ce mi ovo
Ma ja ba, da nas to interesuje završili bi osnovnu školu.
Profesore,profesore, znas li ti kako se kaže mala zmija?
zmiuga loma profesoreeeee :-)
Znači aplikacija se ne može instalirati preko browsera, bar je tako kod mene. Može preko telefona. Prvo što se primijeti jest da nema više lahko, mehko, kahva.. SDA-ovci na aparatima ;)
Znam samo srpsko-hrvatski.
đikan - koji se u rječniku tumači kao: seljačina, neotesani mladić, obično pravoslavac brđanin, stočar, čobanin, bosanski pravoslavac četničkog porijekla koji je genetski četnik....aplikacija ide za 6.aprilsku nagradu!
@SAMI1976 taj sam, a koji si ti?!
Ne hvala. Senhidov pravopis je nazadovanje u odnosu na prijeratni pravopis. Odlično je to za Senahidov pravopis objasnio profesor Midhat Riđanović. Radije se držim prijeratnog pravopisa, nego ovog pravopisnog diletanta Senahida.
Sta je pravilno, "moze" ili "more" ? ili mere oboje?
Ispravno je "more bre".