Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova sadsnja ( ne) vlast u velikom doprinosi ovome.Moglo se davnih dana svrc droge pofino staviti pod kontrolu da se legalizitala pa bi drzava imala fine koristi od toga a ovako se hapse sitne ribice i demonstrira sila nad njima.Godinama se najavljuju hapsenja glavnih koji su ovakvim putem stekli kule i gradove ali izgleda da mi tome dorasli nismo
Maske, maske, svuda oko nas... Svi u njima zele da vide neki spas.
hahah. ma mene samo zanima što me prestao pratiti 😂😂😂
@distroyer5 sta ti ba znas o Juki i Celi,nezajebaji se.
Ne inicijali,imena gospodo.
Ne kontam kako svako malo hapse ove sitne dilere. Logicnije bi bilo pratiti ko ih opskrbljuje, pa onda reagovati na krupnije.
e ti se ne smiju dirati ,oni su glavni igraci amerike
Jedan takav krupniji ti je u vlasti roker Gusinjanin..
Ovaj *eder sto ga vode je Kristijan Varga
Imas na fb pa vidi
KRI LE mu ide nemas nista vidjet osim narkomana