Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radite to,opasce budet SNSD i SBB
Pretres, dobro je.....prepadoh se da je potres.....😂
Nisu njima stetu napravili, nego federaciji. Sto kradu po Sarajevu, Tuzli, Zenici, Mostaru, Bihacu i vracaju ih u rs na rastavljanje?
niti jedna mafija pa ni automafija ne moze postati mafija i djelovati...ako nemaju svoje ljude u policijama...
@yeba.mene.drzava Sjecam se prije 40 godina ako je auto nestalo ili neka cura tad se citava carsija digla na noge,lovci su bili prvi sa puskama.
Planiram prijeci sa golfa 2 na golf 4, pa molim lopove da mi ne ukradu golfa 4 ako se odlucim za taj poduhvat, inace ce bit stalno parkiran u Sarajevu pored Grbavice.
Uskoro ce biti kod Jove na Palama🤣